IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CETINJE protest zbog konvencije JAKOVA Milatovića: Došlo do guranja mase, utvrđivaće se eventualna krivična ili prekršajna odgovornost… (foto, video)

Grupa građana Cetinja: Da smo htjeli JAKOVU Milatoviću da zabranimo ulaz, ne bi ušao ni u Cetinje…

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 10: 03-2023, 20: 54… CETINJE protest zbog konvencije JAKOVA Milatovića: Došlo do guranja mase, utvrđivaće se eventualna krivična ili prekršajna odgovornost… (foto, video)

Pogledajte snimke: Na Cetinju protest zbog konvencije Milatovića, došlo do incidenta…

U Upravi policije nezvanično su saopštili portalu Pobjeda da preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvetljavanja incidenta koji se danas dogodio na Cetinju uoči promotivnog skupa predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića.

BONUS VIDEO: Dolazak Milatovića u SC

Grupa građana okupila se na Cetinju uoči promocije predsjedničkog kandidata Pokreta “Evropa sad” Jakova Milatovića u tom gradu kako bi izrazili protest, između ostalog i zbog njegove uloge tokom nasilnog ustoličenja Mitropolita Joanikija u Cetinju 5. septembra 2021. godine.

Čitaj još:   NIKŠIĆ: ZA KUMOVE, KUME, ROĐAKE I PARTIJSKE SABORCE MARKA KOVAČEVIĆA NEMA ZIME...

Cetinjani predsjedničkom kandidatu Pokreta “Evropa sad”, između ostalog, i poručuju da je za njega prezir a ne predsjedničko mjesto.

Prilikom dolaska Milatovića na izbornu konvenciju u zgradu SC na Cetinju došlo je do incidenta- dok je Milatović sa svojim obezbjeđenjem prolazio kroz policijski špalir, došlo je do guranja i koškanja.

BONUS VIDEO: Protest Cetinjana uoči promocije Jakova Milatovića

izvor Antena M.me

Dnevni horoskop za 26. mart 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: PODNIJELA OSTAVKU i na funkciju poslanice u Skupštini Crne Gore… (foto)

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković podnijela je ostavku na tu funkciju. PODGORICA: Read more

Čitaj još:   Andrej NIKOLAIDIS: "Neka troprsti majstor NENAD Nešić, digne tri prsta na splitskoj rivi ili zagrebačkom Prisavlju, pa da vidi kako će proći..." (foto, video)
“Čuj i luk naplaćuju 1 KM”? Gosti ogorčeni jer ĆEVAPI koštaju 10 KM… (foto)

Na društvenim mrežama objavljen je račun iz jednog cazinskog restorana Read more