IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 11. mart 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan nervozan, Bik umoran, Blizanci jaki, Rak puno radi, Lavu dan za ljubav, Djevica sputana, Vaga vitalna, Škorpija nema tegobe, Strijelac rasejan, Jarac sluša svoj unutrašnji glas, Vodolija dominira, a Ribe moraju da vjeruju u sebe. Ovo je dnevni horoskop za 11. mart 2023. godine.

Ovan

U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate riješite. Odlično funkcionišete pod pritiskom, ali, onog časa kada stvari dovedete do kraja, slijedi vam osjetan energetski pad, što može ostaviti traga na zdravlje.
Bik

Očekuju vas zadaci koji od vas tjeraju da izađete iz ustaljene rutine. Iako ste radno raspoloženi, specijalni zahtjevi su naporni jer se od vas očekuje da date sve od sebe, pa i više od toga. Kraj dana donosi olakšanje jer ste uspješni.

Blizanci

Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vrijeme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbjeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju.
Rak

Otvaraju vam se lijepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom, kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne ljenjosti ovakva šansa propadne.
Lav

Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenje pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osoba koja vas danas nesebično obasipa. Uživajte u dragocjenoj pauzi, biće vam potrebno mnogo kondicije za obaveze koje predstoje.
Djevica

Čitaj još:   Crnogorska konzervativna partija, najavila proteste u Bogetićima 13, 14, i 15. oktobra: Oduprimo se i pokažimo otpor... (foto)

Manji priliv novca nije dovoljan da pokrijete sve rashode. Oslanjate se na partnera, umjesto da zasučete rukave i izlaz obezbjedite sopstvenim snagama. Pružite šansu prijateljima, jedan od njih vam može predložiti sjajno rješenje koje vi sami ne vidite.


Vaga

Sve aktivnosti su vođene u okviru projekta u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuju potezi kojima biste dokazali svoje mjesto u timu. Budite obazrivi, polje djelovanja je ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje.
Škorpija

Prihvatate se poslova koje su vaši saradnici trebalo da završe. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmjerite na ljubavni život, jer voljena osoba je, možda, neutješno usamljena.
Strijelac

Dan je obilježen žustrim raspravama u koje će vas uvući saradnici koje ste smatrali za prijatelje. Nakon jutarnjeg pada raspoloženja i prolazne melanholije, popodne protiče u znaku dobrog raspoloženja i preko potrebne relaksacije.
Jarac

Nemate razumjevanje za voljenu osobu pa su moguće nesuglasice u kojima možete, u afektu, povući poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati. Pokušajte da na bezbolniji način savladate prolaznu melanholiju jer ona dolazi iz dosade.
Vodolija

Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom pa je poslednji trenutak da promjenite te odnose.
Ribe

Čitaj još:   SARAJEVO Poginuli u sudaru vozova uposlenici Željeznica FBiH...

Suočeni ste s ponudom koju, koliko je želite, toliko je se i plašite. Očekujete intenzivnu podršku članova porodice, iako ste svjesni da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite poziciju.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more