IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 12. mart 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan impulsivan, Bik ima dobar dan, Blizanci u frci, Rak uspješan, Lav radan, Djevica dobro, Vaga nezadovoljna, Škorpija poslovna, Strijelac dobar u ljubavi, Jarac u stresu, Vodolija ima dobar dan, a Ribe sklone gojenju. Ovo je dnevni horoskop za 12. mart 2023. godine.

OVAN

Pojačavaju se vaše novčane preokupacije, partnerstvo i dugoročna ulaganja. Od vas se traži da promjenite neke svoje navike i prilagodite se novim okolnostima, a to je za vas uvjek naporno, a često i neizvodljivo. Budite strpljivi i istrajni.
BIK

Oslanjate na druge ljude. Možda ste preumorni, pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vrijeme, makar to bilo i neprijatno po vas.
BLIZANCI

Vrijeme je za mali predah, ipak, ne dozvolite sebi pretjerano opuštanje. Iskoristite dan da očistite zaostale obaveze. Osim toga, idealan je trenutak da obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili.
RAK

Pretjerana brižnost postaje naporna za sve. Svoje strahove najviše projektujete na ženski dio porodice. Intenzivno razmišljate o svakom detalju, a krupne stvari vam promiču. Vašu potrebu da svima udovoljite ukućani osjećaju kao pritisak.

LAV

Niste dovoljno uporni. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili svoju ranjivost. Prije nego što to opet uradite, preispitajte sebe šta vam je važnije, sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali.
DJEVICA

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 12. decembar 2022. godine

Situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati pa će to doprineti da se osjećate sigurnije, a samim tim i zadovoljno. Dan nije povoljan za pokretanje nekih značajnijih koraka na poslovnom planu.


VAGA

Dugo ste odolevali improvizacijama i forsirali svoje ideje. Sada, kada je tuđe rešenje najnepovoljnije, vi morate da ga prihvatite. Krivicu za novonastalu situaciju morate preuzeti, jer ste svojim negativnim stavom izazvali inat nadređenih.
ŠKORPIJA

Neprijatne vijesti stižu od jutra. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Razočarani ste, a sve se dogodilo jer ste pomiješali posao i privatni život, dozvolili ste da vaše probleme rješavaju nepoznate osobe.
STRIJELAC

Pred vama je dilema da li da prihvatite dodatna zaduženja koja vam obećavaju dobru zaradu, ali i znatno povećanje obima posla. Ako se dobro organizujete, nove obaveze vam, dugoročno, mogu obezbjediti veliku isplativost.
JARAC

Predstoji vam finansijski dobitak zbog koga ćete poželjeti da pojačate tempo. Ne zalijećite se i ne zatrpavajte se dodatnim obavezama već pozitivnu energiju utrošite u krugu porodice, jer je to polje koje vas, nepogrešivo, ispunjava i iscjeljuje.
VODOLIJA

Sve što radite, vraćate se da popravite. Izazovni aspekti ukazuju na to da vas očekuju stresovi, naročito ukoliko očekujete brze rezultate svega što uradite. Reakcija okoline na vaš trud je neadekvatna, ne očekujte ocjenu jer će biti nepovoljna.
RIBE

Čitaj još:   HELP, Gdje završava prtljag izgubljen na aerodromu...

Težite ka slobodi, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vrijeme završite sve što se od vas očekuje, na taj način ćete izbjeći napete aspekte koji vam mogu pokvariti raspoloženje i upropastiti današnje planove

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 24. mart 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more