IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 13. mart 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan mijenja mišljenje, Bik u punoj snazi, Blizanci zure, Rak dobro, Lav srećan, Djevica zadovoljna, Vagi treba odmor, Škorpija rješava zadatke, Strijelac razdragan, Jarca čekaju promjene, Vodolija dominra, a Ribe imaju uspješan dan. Ovo je dnevni horoskop za 13. mart 2023. godine.

OVAN

Pazite šta govorite jer je velika šansa da će vaše riječi biti zloupotrebljene. Nije vam lako da se obuzdate, ali trenutno je najbolje da ćutite. Pazite šta govorite, čak i u okruženju koje nema nikakve veze s vašim profesionalnim životom.
BIK

Uz malo više strpljenja mogli biste da riješite emotivne probleme sa partnerom, ali ne očekujte da vam on pročita misli. Morate biti iskreni, jasni i glasni. Bilo kakvo skraćeno komuniciranje i kratke poruke mogu biti uzroci nesporazuma.
BLIZANCI

Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspjeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspjeh izvjestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.
RAK

Neko ko vam je u bliskoj prošlosti mnogo pomogao ponovo je u centru vaše pažnje. Uloge su ovog puta obrnute pa je prilika da se adekvatno revanširate. U dnu srca još uvjek čuvate jake uspomene, ali sjećanje na sve što je prošlo vam sada može samo naškoditi.
LAV

Vraćate se u formu. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mjestu, danas se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.
DJEVICA

Čitaj još:   VIC DANA: Mujo i novi komšija... (foto)

Pravi je trenutak da svoje planove sprovedete u djela, naročito ako sarađujete sa inostranstvom. Osim toga, ovakvi tranziti mogu najaviti i interesantno poznanstvo s osobom koja je daleko, a koju srećete na čudan način, na primer, preko društvenih mreža.

VAGA

Vrijeme je da se pokrenete i krenete s rješavanjem problema. Napravite dugoročan plan kojim ćete u potpunosti završiti sve zaostale obaveze koje vas danas frustriraju. Vaše okruženje vas podržava, iako im nije lako da vas shvate.
ŠKORPIJA

Niste sigurni u svoje potencijale. Razmišljate kako da poboljšate efikasnost i nekom inovacijom popravite svoju finansijsku situaciju. Iskoristite priliku da okupite oko sebe prijatelje koji vam mogu pomoći u svemu, pa i u poslu.
STRIJELAC

Nemate vremena za suvišnu priču. Sva pažnja je usmjerena na radno okruženje u kome vas vreba jedna ženska osoba. Dajte sve od sebe da obaveze završite korektno, jer zbog greške koju danas napravite možete biti nerazumno strogo kažnjeni.
JARAC

Svedite svoju nestrpljivost i impulsivnost na minimum kako biste izbjegli veće nevolje. Sebi dajete slobodu da polažete pravo na zasluge koje niste zaradili. Vreme je da pronađete ljepotu u odricanju i davanju, makar simbolično poklanjali sitnice.
VODOLIJA

Tapkate u mjestu. Taman kad pomislite da se nešto mijenja, nova prepreka vas vraća na početnu poziciju. Nervozom ništa ne rješavate, neophodno je da sačuvate strpljenje. Dan koji protiče donosi interesantnu životnu lekciju.
RIBE

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 25. jun 2021. godine

Ukoliko ste na bilo koji način uključeni u trgovinu, dan će biti stresan za vas. Iako ste u iskušenju da konačno dovršite neke zaostale poslove, odolite iskušenju i sve odložite za neko vrijeme, jer sve što uradite danas, radićete ponovo.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more