IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAJO Mandić i PREDIZBORNI skupovi: U Pljevljima dominirale trobojke, u Budvi bez nacionalnih obilježja, u Beranama širene zastave Srbije… (foto)

U sportskom centru „Ada“ u Pljevljima na skupu dominirale trobojne zastave… „Na pomolu je i mogućnost da se formira nova Vlada Crne Gore što mi snažno podržavamo i želimo da imamo Vladu koja bi počivala na volji građana.

Ostalo je da se još jedna funkcija, ono mjesto koje predstavlja Crnu Goru, oslobodi. Ovih dana nemam nikakvu nervozu jer znam kakav će rezultat biti na kraju. Mirno posmatram i konstatujem da su građani prelomili i usmjerili brod istorije u drugom pravcu. Brod budućnosti plovi ka zemlji gdje će se svi poštovati“, kazao je Mandić.

Kampanja predsjedničkog kandidata Demokratskog fronta Andrije Mandića nastavljena je u Beranama.

Zanimljivo je, međutim, kako je, za razliku od skupova u drugim gradovima, poput Budve, sa kojih su izostale i trobojke, u dvorani Centra za kulturu u tom gradu bilo sasvim drugačije.

Čitaj još:   DRAGINJA VUKSANOVIĆ- STANKOVIĆ NA SJEDNICI SKUPŠTINE: “Bježanija na sve strane, prepali se od izbora”

Naime, u Beranama su na skupu širene i državne zastave Srbije, naravno, bez državne zastave Crne Gore.

Desetak dana ranije, na skupu u Budvi, na konvenciji Andrije Mandića bila je sasvim drugačija ikonografija, kako se to može vidjeti i u nastavku.

izvor: PA

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more