IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

AMRA, MAJKA DJECE STRADALE U POŽARU U NOVOM PAZARU SAZNALA DA JE TRUDNA! Otac se i dalje bori za život… (foto, video)

Amra, majka četvoro djece koja su stradala u požaru u Novom Pazaru, kako su objavili na svom sajtu saveabdo, je trudna, a operacija oca Abda je odložena jer nisu nađeni donori kože.

Majka u bolnici “Laza Lazarević” u kojoj se i dalje nalazi saznala da je trudna.

– Pregledom je utvrđeno da je trudna, dok je Abdo sada u komi i pati od opekotina na 35 odsto tijela, a šanse da preživi su male jer se koža mora ukloniti kako ne bi došlo do komplikacija, ali može ukloniti tek nakon što se njegovo mjesto pokrije alternativnom kožom- navodi se na sajtu.

Dok je otac djece koja su nastradala u požaru u Novom Pazaru u teškom stanju i potrebna mu je transplantacija kože, majka Amra A. je u svjesnom stanju.

Ona je takođe prevezena u Beograd, a kako se saznaje od porodice, ljekari kažu da je u stabilnom stanju i smirena. Posle saznanja da su joj djeca poginula nije sklona iracionalnim postupcima, ali ne razgovara ni sa kim.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 19. novembar 2018. godine

BONUS VIDEO: OVO SU RODITELJI ČETVORO MALIŠANA KOJI SU TRAGIČNO IZGUBILI ŽIVOT U POŽARU: Ocu se bore za život…

Podsjetimo, ona je zadobila opekotine u požaru u kojoj joj je nastradalo četvoro djece. Njen suprug teško je povrijeđen, ima opekotine na više od 50 odsto tijela. Njemu se ljekari bore za život, a potrebna mu je transplantacija kože.

Njihovo četvoro dece uzrasta od šest meseci do 6 godina nastradalo je u požaru koji je izbio u nedelju ujutru u stanu u Novom Pazaru u kojem su živjeli. Rezultati obdukcije pokazali su da su se djeca ugušila ugljen-monoksidom.

izvor: kurir.rs

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   CDT- Konačni rezultati za Podgoricu: Svi za naš grad 24 mandata, Evropa sad 13, Za budućnost Podgorice 11, Ovo je naš grad četiri, SNP ispod cenzusa... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more