IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dogovoren TV duel MILO Đukanović- ANDRIJA Mandić: Prenos na Prvoj i E TV… (foto, video)

Prema nezvaničnim saznanjima Portala RTNK sinoć je dogovoren TV duel predsjedničkih kandidata Mila Đukanovića i Andrije Mandića.

Duel će biti emitovan na dvije televizije, a debatu će voditi dva novinara.

Kako Portal RTNK saznaje, Mandić je kandidovao Prvu TV, dok je Đukanović izabrao E Televiziju. Pomenute medijske kuće naknadno će odredite novinare koji će voditi debatu.

Precizan termin emitovanja TV duela naknadno će biti utvrđen.

Predsjednički kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić sa konvencije u Pljevljima  pozvao je  Đukanovića na debatu koja bi se organizovala na bilo kojoj televiziji kako bi  razmijenili stavove o, kako je rekao, prošlosti i budućnosti Crne Gore.

“Da čitava Crna Gora sazna ko ima bolje ideje, a mi imamo ideje i predloge za budućnost. Možemo s ponosom da pokažemo rezultate naših ljudi u EPCG, Rudniku uglja, Morskom dobru, Budvanskoj rivijeri, opštinama, Plantažama… Zašto su rezultati dobri? Jer nema krađe, nego se radi u interesu građana“, poručio je Mandić prije nekoliko dana.

Čitaj još:   DE NE BRUKAJ SE KRIVOKAPIĆU: MILO i DPS traže da premijer upozna javnost sa ugovorom države sa SPC- om...

Odgovor od aktuelnog predsjednika države i kandidata Demokratske partije socijalista uslijedio je odmah.

“Želim da obavijestim njega i crnogorsku javnost da prihvatam poziv da razgovaramo o svim pitanjima koja interesuju naše građane”, rekao je Đukanović na izbornoj konvenciji u Nikšiću.

BONUS VIDEO: DEBATA- Predsjednički izbori 2023

izvor: agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more