IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Zvižudicima i uvredama u Nikšiću, dočekan predsjednički kandidat JAKOV Milatović… (foto)

Skandirali su da Crnu Goru ne može i ne smije da vodi čovjek koji je ne tako davno kazao da nije strašno ako pogine deset Crnogoraca…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 13: 03-2023, 00: 24… Zvižudicima i uvredama u Nikšiću, dočekan predsjednički kandidat JAKOV Milatović… (foto)

Grupa građana negodovala zbog promocije Milatovića u Nikšiću, razišli se nakon njegovog ulaska u Nikšićko pozorište…

Grupa Nikšićana večeras se okupila ispred zgrade Nikšićkog pozorišta i izrazila nezadovoljstvo što u grad podno Trebjese dolazi predsjednički kandidat Jakov Milatović da održi promotivni skup.

Skandirali su da Crnu Goru ne može i ne smije da vodi čovjek koji je ne tako davno kazao da nije strašno ako pogine deset Crnogoraca.

Jedan od okupljenih Dragan Nikčević kazao je da su brojni svjedoci koji su čuli te riječi Milatovića.

Čitaj još:   Pukla priča da je frizer Smajić bankrotirao: Legendarni Brico otkrio pravu istinu... (foto)

“Srećom bilo je pametnih ljudi, pa su početkom septembra pretprošle godine odustali od toga. Da li je takav čovjek mogao uopšte da bude ministar i da li je moguće da se sad kandiduje za najodgovorniju funkciju u državi…

Ovo je nečuveno. Neshvatljivo je da uopšte postoji takav um, takav čovjek, a kamo li još da mu se dozvoli da vlada”, kazao je Nikčević.

Skandirali su Milatoviću „jadove, jadove…, hajde pucaj jadove“ i „ubico, ubico“. Ispred zgrade Nikšićkog pozorišta bio je veliki broj policajaca.

Izvor: Pobjeda.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more