IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Bošnjačka stranka odlučila da će podržati MILA Đukanovića u predsjedničkoj trci… (foto)

Predsjedništvo Bošnjačke stranke, na osnovu ovlašćenja Glavnog odbora, donijelo je odluku da na predstojećim izborima za predsjednika Crne Gore podrži Mila Đukanovića.

U izbornoj trci, pored aktuelnog šefa države Mila Đukanovića (DPS), učestvuju Andrija Mandić (DF), Jakov Milatović (ES), Aleksa Bečić (Demokrate), Draginja Vuksanović Stanković (SDP), Goran Danilović (UCG) i kandidat grupe građana, influenser Jovan Radulović.

Kako su kazali, takva odluka donijeta je na osnovu razgovora sa kandidatima koji su iskazali interesovanje za podršku na izborima, kao i nakon unutarstranačkih konsultacija na nivou opštinskih odbora.

“U vremenu unutrašnjih, ali i regionalnih izazova, Crna Gora mora ostati čvrsto na evropskom i euroatlantskom kursu, težeći punopravnom članstvu u EU. Smatramo da će Milo Đukanović, sa mjesta predsjednika države, doprinijeti tom cilju”, poručili su iz Bošnjačke stranke.

Čitaj još:   Milo Đukanović: O potezima DRITANA Abazovića će suditi birači, sudovi i istorija, logično je da Crna Gora bude prva sljedeća članica EU... (foto, video)

Pozvali su glasače i simpatizere Bošnjačke stranke da na predstojećim izborima glasaju za Mila Đukanovića.

izvor: analitika.me