IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 15. mart 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Bik bi trebalo da ublaži svoju ljubomoru, Vaga razmišlja o promjeni zanimanja…Ovo je dnevni horoskop za 15. mart 2023. godine.

OVAN

Danas vam dolazi veliko olakšanje i jako dobre vijesti na polju posla. Pred vama je prilika da riješite svoje dileme. Nije vam lako da pokažete osjećanja koja imate prema simpatiji jer niste sigurni u nju. Pazite na ishranu.
BIK

Preporuka je da se danas ne izlažete većim rizicima na polju posla i da čuvate svoj novac i stvari od vrijednosti. Ukoliko ste u braku, voljena osoba će vam danas biti maksimalno posvećena. Izbjegavajte naprezanje.
BLIZANCI

Generalno vam ovaj dan nije povoljan za posao pa treba da se uzdržavate od važnih odluka. Moguće je da trenutno niste spremni za novu vezu. Imate udvarača ali nećete pristati na njegovu ponudu. Nesanica je naglašena.
RAK

Potrudite se da pokažete posvećenost u poslu kojim se bavite. Očekuje vas period koji vam donosi nove izazove. Današnji dan vam može doneti početak veze koja će za vas biti veoma nježna. Moguća je upala mišića.
LAV

Ukoliko ste u bilo kakvom iščekivanju na poslovna rješenja, možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju. Emotivno ste stabilni i zadovoljni ste prilikama koje ste na ovom polju ostvarili. Zdravlje vam je dobro.
DJEVICA

Čitaj još:   IAKO JE IMALA NIJET, NANA FATA NEĆE MOĆI OBAVITI HADŽ OVE GODINE...

Očekuje vas značajno poboljšanje i stabilizacija na polju finansija. Zadovoljni ste okolnostima na poslovnom polju. Burne ljubavne promjene vas očekuju. Dosta toga ne ide onako kako ste planirali. Povedite računa o apetitu.


VAGA

Dolazi vam podrška od strane osobe do koje vam je stalo. Možete da očekujete povoljan period za posao. Zaljubljeni ste i uživate u romantičnim trenucima sa partnerom. Uskoro ćete razmišljati o braku. Problemi sa glavoboljom.
ŠKORPIJA

Pred vama je odličan dan za poslovno polje. Posvetite se ostvarenju svojih ciljeva i bićete zadovoljni. Osjećate se jako dobro sa partnerom. Smatrate da je vreme da vaš odnos polako napreduje. Prija vam više sna.
STRIJELAC

Povedite računa o mogućim komplikacijama po pitanju finansija. Današnji dan vam nije povoljan. Možete da se nadate poznanstvu koje će vam doneti veliko emotivno uzbuđenje. Čuvajte se povreda i upala.
JARAC

Ukoliko težite ka novoj poziciji na ovom polju, možete da očekujete prilike za promjene i poboljšanja. Vaša komunikacija sa osobom koja vam se dopada je na početku promjenljiva. Osjećate se dobro.
VODOLIJA

Možete da očekujete velike promjene koje će vas voditi do značajnih poslovnih prilika u budućnosti. Spremni ste da stavite tačku na odnos sa osobom koja nije sasvim po vašim merilima. Povedite računa o cirkulaciji.
RIBE

Čitaj još:   MIODRAG Živković: Brutalno satiranje Crne Gore... (foto)

Pred vama je poboljšanje zarade koje će vam veoma značiti. Možete da očekujete pozitivne preokrete na poslu. Moguće je da ste sada skloni platonskim ljubavima i maštanjima. Povišen pritisak vas muči.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 24. mart 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more