IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 16. mart 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Vodolija je dobro, Ovan osjeća pad energije, Blizanci se teško ostvaruju na poslu, Djevica mora da izbjegava poroke…Ovo je dnevni horoskop za 16. mart 2023. godine.

OVAN

Pretjerana brižnost postaje naporna za sve. Svoje strahove najviše projektujete na ženski dio porodice. Intenzivno razmišljate o svakom detalju, a krupne stvari vam promiču. Vašu potrebu da svima udovoljite ukućani osjećaju kao pritisak.
BIK

Vi niste osoba koja voli velike promjene. U skladu s tim, ne uživate ni u izlascima. Ako žudite da izađete iz kuće, to je zbog toga što vam unutar nje neko ne prija. Dakle, ne bježite od ukućana već se potrudite da porodične odnose popravite.
BLIZANCI

Moguć je zanimljiv susret sa osobom slobodnih shvatanja. Prihvatite izazov ali držite sve u tajnosti jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Tenzirani ste, potrebna vam je rekreacija, ali uz to pričuvajte se fizičkih povreda.

RAK

Puni ste sebe pa se s radošću pripremate sve planirane aktivnosti. Sklonost ljubavnim avanturama vas može uplesti u vezu iz koje ćete se vrlo teško izvući. Ako želite da izbjegnete skandale, savladajte sebe i ne podliježite bilo kakvim iskušenjima.

LAV

Situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati pa će to doprineti da se osjećate sigurnije pa samim tim i zadovoljno. Dan nije povoljan za pokretanje nekih značajnijih koraka na poslovnom planu.
DJEVICA

Čitaj još:   VIC DANA: Mujo cijeli dan proveo u redu ispred Sberbanke, kad je naišla Fata– nastade urnebes… (foto)

Promjene na poslu najavljuju novi početak. Za vas su vijesti ohrabrujuće, jer se odnose na vašu materijalnu situaciju. Uticajna osoba donosi predlog, koji se tiče vas. Ovo je siguran signal da se sve razvija u pravcu kako ste želeli.


VAGA

Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje finansijski priliv koji će u potpunosti promjeniti okolnosti u kojima djelujete a time odagnati i napetost koja vas muči.
ŠKORPIJA

Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Sljeduje vam i zvanično upoznavanje s uticajnom osobom koju znate iz viđenja.
STRIJELAC

Idete glavom kroz zid. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mjestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razriješite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vrijeme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive.
JARAC

Tražite način kako biste opravdali razloge zbog kojih se nalazite na mjestu s koga su mnogi vaši saradnici odavno otišli. Trud će biti nagrađen ali zbog pretjerane želje da nešto istjerate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan.
VODOLIJA

Oko vas se gomila haos, a vi se u tome slabo snalazite. Stagnirate na mjestu gdje ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se danas dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već, negdje u sebi, uveliko slutite.
RIBE

Čitaj još:   STRAŠNO: Vuhan više nije žarište korone, ali u Kini sada imaju jedan, MNOGO VEĆI problem... (foto)

Stižu vam nepovoljne poslovne vijesti od prijatelja ili dugogodišnjeg saradnika koji se nalazi u inostranstvu. Do kraja dana shvatićete da nije tako crno kako vam se na prvi pogled učinilo. U ljubavi vas očekuje prijatno iznenađenje.

izvor: http://ibalkan.net

JAKOV Milatović siguran igrač srpskih nacionalista- SPC igrač iz sjenke… (foto)

Vlasti u Beogradu preko Crkve Srbije, Vojislava Šešelja i Aleksandra Read more