IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Poslaćemo u političku istoriju one koji još sanjaju mračne snove iz prošlosti… (foto, video)

Učvršćivati prijateljstvo između Crne Gore i Bosne i Hercegovine njena je, kako je istakla, politička i moralna obaveza…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda 15: 03-2023, 19: 24… DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Poslaćemo u političku istoriju one koji još sanjaju mračne snove iz prošlosti… (foto, video)

Predsjednička kandidatkinja SDP-a, koja boravi u posjeti Sarajevu, poručila je da ta partija nema problema sa prošlošću.

Ja ću poći i na Belveder i đe god se bude branila Crna Gora srcem. Ja niti sam radila za interese Beograda niti sam stavljala Crnu Goru u džep…

“Dokazali smo da nemamo problem sa prošlošću jer smo prihvatili činjenice. Poslaćemo u političku istoriju one koji još uvijek sanjaju mračne snove prošlosti”, navela je ona.

Belveder Od 1936. do 2021.! Čitav jedan krug. Sve ponovo. Kako tada, tako danas. USTAJEMO, da bi postojali, da opstanemo, da nas ima. Krvavi teror 1936. probudio je Crnogorce i Crnogorke. Krvavi teror 2021. ujedinio je Crnogorce i Crnogorke. Postojati, nama je SUĐENO!

Čitaj još:   PREVARA: ''Saudijskog princa'' odala svinjetina

BONUS VIDEO: Draginja Vuksanović- Stanković u posjeti BiH: Potvrđeni dobrosusjedski odnosi BiH i Crne Gore…

izvor Gradski portal.me

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Sve sluga do sluge, sve izdajnik do izdajnika… (foto)

Raportiranje čelnih ljudi nekoliko crnogorskih opština pred vlastima druge države, Read more