IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOKANTNI SNIMAK: Brutalan napad NiP- ovog HALILA Bajramovića na SULEJMANA Samardžića u hotelu Holiday Inn u SARAJEVU (foto, video)

Na snimku koji možete pogledati u nastavku se jasno vidi kako Samardžić ulazi u lift a za njim Bajramović gdje mu udara tri šamara…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda 15: 03-2023, 00: 24… ŠOKANTNI SNIMAK: Brutalan napad NiP- ovog HALILA Bajramovića na SULEJMANA Samardžića u hotelu Holiday Inn u SARAJEVU (foto, video)

Nakon današnjih izjava koje je Halil Bajramović dao medijima i u kojima tvrdi kako je potpuna neistina da je fizički napao Sulejmana Samardžića, savjetnika premijera Vlade USK, u javnost je procurio video iz kojeg se može izvući sasvim drugačiji zaključak

Na snimku koji možete pogledati u nastavku se jasno vidi kako Samardžić ulazi u lift a za njim Bajramović gdje mu udara tri šamara.

Podsjećamo, Bajramović je danas za televiziju N1 rekao da je on bio žrtva te da su mu zvaničnici NES-a “prepriječili put”. 

Ja sam jednostavno žurio, nisam imao vremena za takve stvari. U trenutku kada sam izašao iz lifta, na recepciji, primjetio sam da su još dvojica tu čekali. Jedan je bio Rifet Hozanović, drugi je Mustafa Ružnić sa veoma nezgodnim rječnikom i tonom. Oni su meni prepriječili put. Rekao sam recepciji da zove policiju i kada sam vidio šta čine, uzeo sam telefon da ih snimam. Kada sam izvadio telefon, jedan od njih, mislim baš Sulejman Samardžić je oteo telefon i pobjegao i počeo brisati moje snimke. Tražio sam od gospođe da zovu policiju, policija je došla brzo. Uzeli su izjavu od mene”, rekao je danas Bajramović, što se ispostavilo obmanom. 

Čitaj još:   Više od 60 mrtvih, 100 povređenih u eksplozijama za vrijeme džuma namaza... (foto)

Razlog ovim napetostima i sukobima je svakako jučer u Sarajevu dogovorena koalicija između SDA i NES-a za formiranje vlasti u Unsko-sanskom kantonu, iako je ranije najavljeno da će izvjestan dogovor NIP- a i SDA. To se očigledno negativno odrazilo na raspoloženje unutar struktura Naroda i Pravde, posebno u USK.

izvor (SB) 

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more