IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“GROBLJE IDEALNO MJESTO ZA LIKVIDACIJU” Na sahrani Ranka Radoševića, zvanog Ranko Eskobar, najviše pažnje izazvao jedan muškarac… (foto, video)

Na sahrani Ranka Radoševića, zvanog Ranko Eskobar, najviše pažnje izazvao je muškarac koji je, kako tvrde svedoci, napravio “filmsku scenu”. Naime, on je bio okružen ljudima sa crnim maskama, od kojih su neki nosili i pancirne kišobrane.

Sa druge strane, pred Specijalnim sudom u Beogradu nastavljeno je suđenje ozloglašenom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ispitivanjem svedoka okrivljenog Bojana Hrvatina.

Gordana Mišev, stručnjak za bezbednost komentarisala je dešavanja sa sahrane.

Nije taj gospodin toliko tajanstven, započela je razgovor Mišev koja kaže da scena sa jučerašnje sahrane nije toliko neuobičajena.

– Kada imate nekog koga želite da likvidirate vi pratite žrtvu, a kada dođete na groblje, da izjavite saučešće, kao neko ko je blizak sa pokojnikom, pravi bezbednosni problem je da na groblju, sem kapele, nema ničeg. Tamo je ravno i čisto i jako je bezbednosno rizično – rekla je Mišev.

Dotakla se suđenja ozloglašenom Belivukovom klanu, nakon novog ubistva Ranka Eskobara.

“Policija radi dobro svoj posao” i Mišev smatra da je zbog toga učinak tako dobar.

– Vidimo da sad ima i dosta svedoka saradnika na suđenju. Ti mladi ljudi koji su počinili ubistvo, oni ne dočekaju duboku starost. Zna se njihova sudbina. Ili budu ubijeni, ili završe u zatvoru. Nažalost, jedan od ovih momaka je iz jako ugledne porodice i već od detinjstva je bio problematičan. Tako da mislim da je u pitanju, prodaja duga, a ne izvršenje ubistva nalogodavca – kazala je.

Čitaj još:   SKANDAL NA FACEBOOKU UZNEMIRIO JAVNOST: Traži se reakcija pravosuđa- "Uhapsit, razoružat i poslat na psihijatriju ili u zatvor!!!" (foto)

U toku jučerašnjeg svedočenja po prvi put se spomenula izvesna Mira Poštarka. Da podsetimo, sa osumnjičenima za ubistvo Eskobara u Rušnju privedena je i jedna maloletnica.

BONRANKO RADOŠEVIĆ- ESKOBAR(54) 09.03.2023

Mišev je prokomentarisala kakvu ulogu žene imaju u kriminalu.

– One su uglavnom tu za pranje para i neku sporednu logističku ulogu. U Italiji imate žene koje su ozbiljne vođe kriminalnih grupa, ali najčešće su pokriće za pranje para – rekla je Mišev koja smatra da će se tek otkriti nova imena u ovoj kriminalnoj organizaciji.

– Nadam se da će mafija biti sve manje i manje. To je zaista uspeh policije. Moramo vratiti ugled koji smo imali, i da nikad više ne dozvolimo kriminalcima da se bilo šta pitaju u ovoj državi – kazala je Mišev.

Čitaj još:   ZORAN ČEGAR ZA PODIZANJE OPTUŽNICE ZA "DOBROVOLJAČKU": "Radi li se to samo da se zadovolje apetiti političara iz Banje Luke ili iz Srbije?" (foto, video)

izvor: kurir.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more