IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRVE FOTOGRAFIJE STRAVIČNOG SUDARA KAMIONA U SRBIJI: Smrskane kabine, stakla na sve strane… (foto, video) 

Oko šest sati jutros na obilaznici oko Beograda (Srbija), u blizini kružnog toka u Resniku, došlo je do sudara teretnih vozila.

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak 16: 03-2023, 08: 24… PRVE FOTOGRAFIJE STRAVIČNOG SUDARA KAMIONA U SRBIJI: Smrskane kabine, stakla na sve strane… (foto, video) 

Prema nezvaničnim informacijama, povrijeđene su četiri osobe, od čega jedna teško i prebačena je na VMA.

Slike sudara su stravične, kabine kamiona su potpuno smrskane. Nesreća je tim veća, jer je riječ o profesionalnim vozačima kamiona. Da li je u pitanju umor, nepažnja, ili nešto treće, nije poznato…

  • Jutros se dogodila još jedna stravična tragedija za koju moramo da se zapitamo da li je mogla biti spriječena– napisao je Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbijednost saobraćaja, na svom Twitter nalogu…

Podsjećamo, jedan vozač ima teške povrede glave.

  • Primljen je pacijent povrijeđen u sudaru dva kamiona. On je u teškom stanju, radi se o politraumi sa povredama glave i suficijentnim disanjem, tako da je u toku dijagnostika. On se nalazi u hirurško-intenzivnoj njezi, a očekujemo dolazak još tri pacijenta– kaže za RTS doktor Goran Pavlićević, glavni dežurni hirurg VMA.
Čitaj još:   TUGA JE VELIKA: Darko plače i jeca, zbunjen je i uplašen...

BONUS VIDEO: Lančani sudar kod Budimpešte: Sudarilo se 37 auta i 5 kamiona, izgorjela vozila, ima ozlijeđenih…

izvor agencije

JAKOV Milatović siguran igrač srpskih nacionalista- SPC igrač iz sjenke… (foto)

Vlasti u Beogradu preko Crkve Srbije, Vojislava Šešelja i Aleksandra Read more