IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠTA JE RADILA STUDENTKINJA AZRA SAMO 4 DANA PRIJE UBISTVA RANKA ESKOBARA: Ovo je javno tražila prije brutalne egzekucije… (foto)

Osumnjičena AZRA Š. (21) koja je u utorak uhapšena po međunarodnoj potjernici u Sarajevu zbog sumnje da je učestvovala u brutalnoj likvidaciji Ranka Radoševića (54), zvanog Ranko Eskobar samo četiri dana prije zločina javno tražila stan u Beogradu!

Ranko Eskobar brutalno je ubijen na jednoj benzinskoj pumpi kada je kao stalni gost došao u lokal i sjeo da sačeka navodne kupce automobila. Međutim, lažni kupci, tačnije osumnjičeni Stefan Z. (28) iz Lebana i Luka V. (26) iz Kraljeva maskirani sa kapuljačama na glavi i hiruškom maskom preko lica upali su u objekat izvadili pištolje i ispalili kišu metaka u Radoševića.

Brzom i efikasnom akcijom MUP Srbije svi osumnjičeni za ovu likvidaciju su ubrzo lišeni slobode, a među uhapšenima je i maloljetnica (17) koja je imala svoju ulogu u ovoj likvidaciji, kao i studentkinja koja je uhapšena.

Ako je sudeći po društvenim mrežama osumnjičena Azra Š. je 5. marta na jednoj Fejsbuk stranici tražila stan uz određene uslove i cijenu koja bi joj navodno najviše odgovarala.

– Dobar dan svima, da li iko izdaje stan sa odvojenom spavaćom? Poželjna cijena bi bila do 400 eura – napisala je Azra Š.

Čitaj još:   DETALJI SAMOUBISTVA MAJINOG UBICE MURATA: Pucao sebi u glavu...

Kako je Kurir ranije pisao provjerava se da li je studentkinja Azra, koja je u utorak uhapšena u naselju Bjelave, zajedno sa svojim dečkom Markom Pjanovićem, vođom navijača Partizana u Brčkom, koji je sinoć lišen slobode u Bijeljini, sa ostalim osumnjičenima za ubistvo namamila Radoševića na pumpu i to pod izgovorom da žele da kupe automobil.

– Radošević je kako je dosadašnja istraga pokazala bio na pumpi bez obezbjeđenja, a da je kupce za skupoceni automobil čekao upravo na pumpi. Ranko Eskobar je inače, bio u biznisu sa automobilima koje je preprodavao, a od određenih je pravio i automobile sa zatamnjenim staklima, ali i blinde – podsjeća izvor upoznat sa slučajem.

Ranko Radošević koji je prošlog četvrtka ubijen naočigled brojih očevidaca navodno je označen kao vođa nikšićkog klana, ali i kao blizak saradnik pokojnog šefa škaljaraskog klana Jovana Vukotića koji je takođe, brutalno likvidiran 8. septembra prošle godine u Istanbulu pred trudnom suprugom Mašom M. i detetom.

Radoševića je u ponedeljak na vječni počinak ispratilo više od 500 ljudi na groblju Orlovača.

izvor: Kurir.rs

“ONI NISU NAŠI…”: Gabriel Escobar potopio PROSRPSKE snage u CRNOJ GORI

Zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Gabriel Read more

SASTANAK ESCOBARA I ĐUKANOVIĆA: “Ključni problem nestabilnosti regiona ne može biti riješen bez…”(video)

...jasne perspektive integracije." Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović sastao se danas sa Read more