IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

AZRI ŠABANOVIĆ, PRIJETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Sarajka, uhapšena zbog učešća u ubistvu RANKA Radoševića- Eskobara priznala… (foto, video)

Azra Šabanovic (21), državljanka Bosne i Hercegovine koja je uhapšena u Sarajevu zbog sumnje da je pomagala u likvidaciji Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar iz Nikšića, a za kojom je raspisana međunarodna potjernica juče je saslušana u sudu BiH.

Osumnjičena je uhapšena u Studentskom domu Bjelave u Sarajevu.

Sudija je saopštila razloge zbog kojih je Azra lišena slobode, te da joj za ovo krivično djelo preti kazna doživotnog zatvora. Na pitanje sudije da li joj je poznato da se protiv nje vodi ovaj postupak, odnosno da je raspisan nalog za njeno hapšenje ona je kratko odgovorila:

– Sada da, kada sam bila uhapšena saznala sam.

Takođe, sudija je pitala i da li je početkom marta bila u Srbiji,

– Jesam, do 7. marta sam bila u Beogradu – rekla je ona.

Sud u Bosni i Hercegovini je snimio cijelo njeno saslušanje.

Ubistvo Eskobara

Podsjetimo, Azra se sumnjiči da je zajedno sa Markom Pijanovićem dan prije ubistva Ranka Radoševića Eskobara bila na njegovom auto placu gdje su se predstavili kao kupci automobila i sa njim se dogovorili da se sutradan u 11 sati nađu na pumpi u Rušnju gdje će mu dati novac, a on njima vozilo.

Čitaj još:   HAOS Uhapšeni dok su pokušavali da iz kladionice ukradu sef...

Međutim, umjesto njih na pumpu su došle ubice Luka V. (35) i Stefan Z. (28) i sa sedam hitaca usmrtili Eskobara.

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je u ponedeljak istragu protiv četiri osobe osumnjičene za učešće u ubistvu Radoševića u kafiću na benzinskoj pumpi u naselju Rušanj 9. marta ove godine.

izvor: kurir.rs

SRBIJANSKI MEDIJI OTKRIVAJU NOVE DETALJE o AZRI Šabanović umiješanoj u ubistvo Eskobara: Šema po kojoj je radila… (foto)

Azra Šabanović. juče je lišena slobode u Studentskom domu Bjelave. Read more

Čitaj još:   Advokat AZRE Šabanović OSUMNJIČENE ZA SAUČESNIŠTVO U UBISTVU ESKOBARA: Ona nema veze sa zločinom, nije se krila kad je uhapšena! (foto)