IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: DRITAN Abazović se uplašio da će ga ruka pravde ipak stići… (foto)

Premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića je uhvatio strah da će čuvena ruka pravde doći po njega, kazao je portparol i poslanik DPS- a u Skupštini Crne Gore Miloš Nikolić.

“Dritan Abazović, koga u SKY komunikaciji pripadnici kriminalnog škaljarskog klana nazivaju „brat Abaz“, ozbiljno se uznemirio nakon saznanja da je njegovim igrama došao kraj, te da će završiti tačno tamo i gdje pripada – na udaljenoj margini crnogorske političke scene”, kazao je Nikolić. 

Istakao je da je Abazovića najveći strah od pravde.

“Ne plaši njega samo što neće više moći da se šepuri sa bicikla u Njujorku, ili broda u Amsterdamu, da mlatara rukama i emituje neki nepostojeći značaj, Abazovića je najveći strah uhvatio od pravde. Sada, na kraju svog (piro)tehničkog mandata, relaksirano će morati da objasni kakva je njegova uloga u švercu cigareta, krivičnog djela zbog koga u zatvoru sjedi njegov najbliži partijski drug i direktor Carine”, kazao je Nikolić. 

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: ON JE Zdravkov apostol i Šešeljev kandidat JAKOV Milatović- sebi diže SAMO cijenu samoobmanom... (foto)

Nikolić je istakao da je Abazovića uhvatio strah da će ruka pravde doći po njega.

“Uhvatio je Abazovića strah, da će čuvena ruka pravde, doći po njega. Jer kad ostane bez poluga moći, podrške kriminalnih klanova i zloupotrebe institucija – od njega će ostati samo marginalan političar koji ni cenzus sa pozicije predsjednika Vlade nije dosegnuo. I on mu je bio visoko”, zaključio je Nikolić. 

izvor: kodex.me

MILOŠ Nikolić: MILO Đukanović, Crnu Goru doveo do praga EU, apostoli iz Evrope kad su postali ministri, blokirali integracije… (foto, video)

MILO Đukanović diplomatsku mrežu, je spašavao od “blamaža u kojima Read more

Čitaj još:   Amerikanaca 80 % priznaje Bajdena kao predsjednika, a 50% republikanaca, da je Džo pobjednik izbora... (foto i video)