IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVAKI DRUGI ISHOD OSIM POBJEDE Mila ĐUKANOVIĆA, OD CRNE GORE PRAVI LJUŠTURU OD DRŽAVE… (foto)

Na Hayat televiziji u toku je nova emisija ‘Istraga sedmice’, urednika i voditelja Avde Avdića.

Naša centralna tema večeras su predsjednički izbori u Crnoj Gori. U studiju Hayat TV-a naši gosti su Sead Numanović, novinar i urednik portala Politički.ba, Reuf Bajrović potpredsjednik Američko-evropske alijanse te Haris Imamović, književnik i analitičar.

Numanović je kazao kako projekcije u zapadnim diplomatskim krugovima kažu da je predsjednički kandidat Andrija Mandić gubitnik.

Za Mandića je ogromni kompliment da bi se mogao suočiti s Đukanovićem. Projekcije kažu da bi drugi krug donio pobjedu Đukanoviću nad Mandićem. Niko od zapadnih diplomata ne želi ulaziti u detalje. Svaki drugi ishod osim Đukanovića od Crne Gore pravi ljušturu od države – naveo je Numanović.

Imamović je istakao da je srpski nacionalizam promijenio svoj stil.

  • Počeo je s Vučićem i onda su ga počeli kopirat. Mandić pokušava to. Milatović vodi istu politiku, ali nema taj teret, on nije četnički vojvoda. On međutim laže, nema razlike u ključnoj politici. Kad se predstavlja on je američki student. Ako on prođe to će biti veoma opasno – naveo je Imamović.
Čitaj još:   Milo ĐUKANOVIĆ: Nova Vlada neće trajati duže od godinu i nijednu odluku neće moći da donese bez nas... (foto, video)

Bajrović je naveo da je priča o pomirenju uvijek praćena agresivnom ‘borbom’ protiv korupcije.

  • Mandić smanjuje izlaznost Đukanovićevih birača jer ne nosi kokardu. On se bori s Milatovićem, tu mu pomaže Dritan Abazović – smatra Bajrović.

izvor: hajat.ba

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more