IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI VELIKE TRAGEDIJE: Mladić i djevojka motornim sankama sletjeli sa staze… (foto)

Nesreća se dogodila oko jedan poslije ponoći u blizini Karaman Grebena. Prema nezvaničnim saznanjima, grupa mladih upoznala se u kafiću, odakle su usred noći krenuli u vožnju motornim sankama…

KOPAONIK- BRUS: Srbija, Crna Hromika, vijesti, ponedeljak, 20: 03-2023, 10: 24… DETALJI VELIKE TRAGEDIJE: Mladić i djevojka motornim sankama sletjeli sa staze… (foto)

TRAGEDIJA KOJA JE ŠOKIRALA SVE: UPOZNALI SE U KAFIĆU, A ONDA SE ZABILI MOTORNIM SANKAMA U DRVO

Mladić i devojka poginuli su prošle noći na Kopaoniku kada su vozeći motorne sanke sletjeli u uvalu i prevrnuli se. Nastradale su pronašli spasioci Gorse službe spasavanja, prenose mediji.

Detalji nesreće koja se dogodila oko jedan poslije ponoći u blizini Karaman Grebena. Prema nezvaničnim saznanjima, grupa mladih upoznala se u kafiću, odakle su usred noći krenuli u vožnju motornim sankama,

“Dva momka su se u jednom kafiću na Kopaoniku upoznali sa djevojkama koje su upitale da li neko može da ih poveze….

Momci su se ponudili i onda su u toku noći otišli da se provozaju motornim sankama. Po dvoje na dvoje sanki. Momak iz Aleksandrovca V. D. i djevojka R. I. iz Novog Sada su poginuli kada su sletjeli s puta“, rekao je izvor za Nova.rs.

Čitaj još:   SANDŽAK: Procjena štete nevremena koje je pogodilo Sjenicu i dio teritorije Novi Pazar... (foto i video)

Stradali mladić i djevojka su se u jednom trenutku prevrnili u uvali. Ubrzo je tuda prošlo dvoje spasilaca Gorske službe spasavanja (GSS), koji su se vraćali kući i primijetili da su neki ljudi sletjeli sankama.

“Davali su znake života, pokušana je reanimacija, ali nijesu uspjeli da ih spasu“, rekao je sagovornik Nove.rs. 

IZVOR agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more