IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IDU DVA DANA KIŠE, PA NOVI PREOKRET: Vrijeme koje se očekuje kod nas u narednih nekoliko dana… (foto)

Naredna dva dana oblačno vrijeme sa slabom kišom, od srijede sunčano…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 20: 03-2023, 10: 24… IDU DVA DANA KIŠE, PA NOVI PREOKRET: Vrijeme koje se očekuje kod nas u narednih nekoliko dana… (foto)

U utorak se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno prije podne. Ponegdje u južnim i istočnim područjima može pasti i malo kiše…

BiH: Naredna dva dana oblačno vrijeme sa slabom kišom, od srijede sunčano

Danas i sutra sunčano, u utorak temperature idu do 22°C, a onda… novi preokret!

Kiša se uglavnom očekuje na zapadu i sjeverozapadu Bosne. U većem dijelu zemlje rijetko može pasti malo kiše. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 8, a najviša dnevna do 17 stepeni C.

U ponedjeljak i utorak se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom, a od srijede sunčano, javlja Anadolija.

ponedjeljak, 20.03.2023. godine
Dodatna stabilizacija vremena i sunčani intervali pozitivno će djelovati na opštu sliku, a većina populacije trebala bi biti boljeg raspoloženja i primjerene radne motivacije. Jutro i veče svježiji, stoga je u ovom periodu poželjno biti oprezniji prilikom boravka na otvorenom, naročito hronični bolesnici. Danju osjetno toplije i ugodnije. Preporučuje se slojevito odijevanje.

“Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša se uglavnom očekuje na zapadu i sjeverozapadu Bosne”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

U većem dijelu Bosne i Hercegovine rijetko može pasti malo kiše. Vjetar slab, u Bosni sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini jugo. Jutarnja temperatura zraka većinom između tri i osam, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17 stepeni.

Čitaj još:   NAKON KIŠE, STIŽE SNIJEG: Do kraja sedmice oblačno vrijeme koje se očekuje i u narednih nekoliko dana... (foto)

U utorak se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme prije podne. Ponegdje u južnim i istočnim područjima može pasti i malo kiše. Smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Jutarnja temperatura zraka većinom između četiri i osam, na jugu do deset, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 stepeni.

U srijedu se u Bosni i Hercegovini očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između tri i osam, na jugu do deset, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20 stepeni.

U četvrtak se u Bosni i Hercegovini očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka većinom između četiri i deset, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stepen C.

Čitaj još:   STRAŠNO: Pogledajte skok Amerikanca kojeg su iz Neretve izvukli hrabri Mostarci... (foto, video)

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more