IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Objavljen dramatičan snimak spasavanja bebe iz ledene Morače… (foto, video)

BRAVO za radnike Gradskog preduzeća “Zelenilo” Aldin Ibrahimović, Špejtim Demaj i Almir Mujak, koji su brzom reakcijom spasili su bebu iz ledene Morače…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 22: 03-2023, 10: 44… PODGORICA: Objavljen dramatičan snimak spasavanja bebe iz ledene Morače… (foto, video)

Dvomjesečni gbeba pewdhodni dan je izvučen iz Morače nakon što je njegova baba K. K. (62) sa njim u naručju skočila u rijeku.

Beba je spasena, a tijelo njene babe izvučeno je iz vode nedugo nakon što je, tvrde nezvanično iz policije, odlučila da s njim ode u smrt.

Sada je objavljen snimak trenutka kada su izvukli bebu iz Morače.

Brzom reakcijom radnici gradskog preduzeća Zelenilo Alfi Ibrahimović i Almir Mujak uspjeli su i spasili bebu iz Morače. U spasavanju je učestvovao i Demaj Spejtim.

Ibrahimović i Mujak obavljali su redovne radne zadatke u blizini Blažovog mosta kada su ugledali da je beba upala u hladnu rijeku. Brzom reakcijom uspjeli su da izvuku djete na obalu.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: HAPŠENJE zbog obijanja i krađe...

Djete je bilo bez svijesti, a poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mjesta, uspio je da dječaku istisne vodu iz pluća i vrati ga u život.

Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla dječaka u bolnicu.

BOBUS VIDEO: Spasili bebu iz hladne rIJeke Morače u Podgorici- tri radnika i švedski parlamentarac! Baka se utopila

izvor iBalkan.net

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan, ponudio da TURSKA bude posrednik u RJEŠAVANJU KRIZE IZMEĐU KOSOVA I SRBIJE… (foto, video)

Redžep Tajip Erdogan razgovarao je telefonom sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Read more

Čitaj još:   DAMIR Šehović - Najduži put počinje prvim korakom, SREĆNO GRAĐANSKOJ I EVROPSKOJ CRNOJ GORI