IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Bogdanović: JAKOVA Milatovića drugog aprila čeka poraz… (foto, video)

Bogdanović, “o Milatoviću i o tome u kojoj mjeri on zaista baštini građansku politiku, možda najbolje govori to što je u apsolutno svim sredinama u kojima žive manje brojni narodi doživio debakl – a još veći ga čeka 2. aprila”…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 23: 03-2023, 09: 44… ALEKSANDAR Bogdanović: JAKOVA Milatovića drugog aprila čeka poraz… (foto, video)

Uz očekivanu gomilu neistina, kakve već duže saopštava u Crnoj Gori, pomoćnik kandidata Evrope sad Jakov Milatović proteklih se dana obratio i auditorijumu u susjedstvu, valjda u namjeri da izmišljotinama i mitovima impresionira jedine koji su tamo oduševljeni njime– osvjedočenim ekstremima, nacionalistima i ruskim pionima koji od nedjelje veličaju njegov izborni rezultat, saopštio je generalni sekretar DPS- a Aleksandar Bogdanović.

“O tome da za trideset godina nije urađeno ništa kredibilno, Milatović može govoriti samo dijelu javnosti u susjednoj državi, onom koji je nacionalno obojen i koji ne može preboljeti nezavisnost Crne Gore. Jer, šta je onda kredibilno ako nije upravo ta obnova nezavisnosti, čuvanje mira u Crnoj Gori u najtežim vremenima, implementacija građanskog koncepta, pristupanje NATO- u, dovođenje države do statusa lidera u evropskim integracijama– što je urušila upravo Vlada u kojoj je bio Milatović”.

Čitaj još:   Glumac, Aleksandar Bogdanović, stradao na pješačkom prijelazu: Život mu je ugrožen...

Kako navodi Bogdanović, “o Milatoviću i o tome u kojoj mjeri on zaista baštini građansku politiku, možda najbolje govori to što je u apsolutno svim sredinama u kojima žive manje brojni narodi doživio debakl – a još veći ga čeka 2. aprila”.

“Od toga je jedino znakovitije to što Milatovića podržavaju sve konzervativne strukture u Crnoj Gori – kao i one najsitnije proruske stranke, koje su mu već zdušno pružile podršku. O njegovom znanju i uspjesima najgore Vlade u istoriji u kojoj je bio apostol najbolje govori danas katastrofalna situacija sa ljekovima i stanjem u zdravstvu, koja je direktan proizvod njihovog programa nastalog na stranoj adresi.

Zato, neka Milatović ne zavarava javnost, ali ni sebe– drugog aprila čeka ga ubjedljiv poraz, pa će onda imati dovoljno vremena da osmišljava buduće zajedničke korake sa ostatkom konzervativnih i destruktivnih partnerskih političkih struktura”, zaključio je Bogdanović.

BONUS VIDEO: Bogdanović: Milatovića drugog aprila čeka poraz

Čitaj još:   ALEKSANDAR Bogdanović: DF uspio da stavi pod kontrolu ostatak parlamentarne većine, PALE MASKE navodnih ”boraca za integracije”...

izvor Kolektiv.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more