IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO za “sokole”: Crna Gora srusila Bugarsku- Minimalna, ali velika pobjeda na startu kvalifikacija za EURO 2024… (foto, video)

Fudbalska reprezentacija Crne Gore na najbolji mogući način otvorila je kvalifikacioni ciklus za plasman na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine.

RAZGRAD: Svijet, Sport, vijesti, petak, 24: 03-2023, 19: 44… BRAVO za “sokole”: Crna Gora srusila Bugarsku- Minimalna, ali velika pobjeda na startu kvalifikacija za EURO 2024… (foto, video)

“Hrabri sokoli” su na Ludogorec areni u Razgradu pobijedili Bugarsku 1:0, prvijencem Nikole Krstovića u dresu sa državnim grbom.

Gol odluke napadač Dunajske strede postigao je u 70. minutu poslije sjajne akcije našeg tima. Jovović i Jovetić napravili su odličan posao po desnoj strani, a onda je vezista Jabloneca nesebičnim dodavanjem spojio sa golom neumoljivog Krstovića.

U prvih pola sata meča naša selekcija se nije proslavila, a u 27. minutu Mijatović je sjajno reagovao poslije pokušaja Grueva.

Bugari su potom imali još par dobrih situacija, da bi u finišu prvog dijela izabranici Miodraga Radulovića bili blizu vođstva. Marušić, Hakšabanović i Savić bili su opasni, ali je mreža domaćih ostala netaknuta.

Čitaj još:   ISTANBUL: Otvorena bolnica Bašakšehir Cam i Sakura sa kapacitetom 35.000 pacijenata i 500 operacija dnevno... (foto)

Veći dio drugog poluvremena nije bio toliko sadržajan, a nakon pogotka Krstovića Crna Gora je gotovo rutinski čuvala rezultat, sve do finiša meča.

Jednake zasluge za trijumf, pored strijelca Krstovića, pripadaju i Saviću koji je u posljednjim trenucima regularnog dijela sjajno reagovao na gol crti poslije šuta Ruseva.

Crna Gora je sačuvala trijumf, pa će u odličnom raspoloženju dočekati duel protiv Srbije pod Goricom u ponedjeljak veče.

Podšrka za ,,sokole“

Crnogorsku reprezentaciju s tribina ,,Huvefarma arene“ bodrilo je nekoliko desetina navijača.

Dio njih bio je smješten u ,,boksu“ namijenjenom za gostujuće pristalice, a podrška je stizala i sa pozicija iza klupa za rezervne igrače.

Bugarska– Crna Gora 0: 1
Krstović 70

BONUS VIDEO: Bulgaria vs Montenegro 0-1 Highlights Goals | Euro 2024 Qualification

izvor iBalkan.net

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more

DŽANAN MUSA ZA AMERIČKE MEDIJE: “Mi smo djeca rata”…

Bosanskohercegovački reprezentativac je ovog ljeta potpisao za Bruklin Netse, koji Read more