IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NADRILJEKARKA UNAKAZILA 11 OSOBA I NASTAVILA SA RADOM: Ponovo aktivna na INSTAGRAMU, a evo i čime se bavi… (foto)

Nadriljekarka Olgica Markanović, osumnjičena da je u salonu u Beogradu estetskim i hirurškim zahvatima za koje nema odgovarajuće stručno znanje, narušila zdravlje ljudi, nastavila je da radi u BiH.

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 24: 03-2023, 09: 44… NADRILJEKARKA UNAKAZILA 11 OSOBA I NASTAVILA SA RADOM: Ponovo aktivna na INSTAGRAMU, a evo i čime se bavi… (foto)

Ona na Instagramu i dalje reklamira korekcije nosa, usana i kapaka zbog kojih je završila na optuženičkoj klupi.

Podsjetimo, “barbi doktorka”, uhapšena početkom februara 2021. godine zbog sumnje da je u svojim salonima u Beogradu i Banjoj Luci unakazila 11 osoba, za nekoliko stotina eura obučavala je klijente kako da bez dozvola rade isti posao.

Olgica Markanović, pored toga što je navodno izvodila intervencije za koje, kako se sumnja, nije imala adekvatno znanje ni kvalifikacije, držala je “edukacije” klijentima na kojima je od njih pravila svoje “kolege” – lažne estetske hirurge.

Za nekoliko stotina eura, koliko su obuke kod nje koštale, klijente je učila kako da rade, ali i kako da sakriju svoju “malu tajnu” da nisu doktori– ne izdaj račun, ne fotografiši se dok radiš, vježbaj na piletu, kupi diplomu, zovi instrument olovkom, a ne iglom i kad dođeš na sud moći ćeš da se odbraniš.

Zbog prijava i konkretnih slučajeva, i ovaj slučaj završio je na sudu.

Sada je na Instagramu je napisala da je osnivač edukativnog centra “Maderocentar”, a na stranici tog centra ponovo reklamira korekcije nosa, usana, kapaka i cijelog lica, hirurške zahvate, ali i tretman “plazma penom”, kojom je prema optužnici već unakazila lica žena – otkriva sagovornik.

Čitaj još:   TUGA DO NEBA: Tri godine od brutalne likvidacije sarajevskih policajaca, ko je ubio Adisa i Davora? (foto, video)
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Pacijentkinja sama skinula krastu i stavila puder

Optužena Markanović je tokom saslušanja tvrdila da samo jednu oštećenu u ovom predmetu poznaje i da je njoj radila kozmetički tretman.

Ona je objasnila da je oštećenoj K.M. dva puta radila tretman jer je, kako kaže, htjela još da koriguje kožu nosa

Markanović je tvrdila da se K.M. nije pridržavala uputstva za njegovanje tretirane regije, već da je sama skinula krastu koja se formirala i da je na to stavljala puder.

Takođe, ona je istakla da joj nije poznato ko je radio drugi put tretman oštećenoj, ali da je ona za to vrijeme bila u salonu.

Nakon drugog tretmana, oštećena K.M. je, kako kaže Markanović, počela da joj šalje prijeteće poruke jer nije bila zadovoljna dužinom oporavka od tretmana.

Ona je precizirala da joj je K.M. čak poslala prijeteću poruku u kojoj je pisalo “sada ćeš vidjeti šta te čeka”.

Markanović je na početku svoje odbrane tvrdila da se klijentima nije predstavlja kao medicinski radnik, kao i da nije nosila bijeli, već roze mantil.

Kako kaže, ona ne zna ko je osim nje koristio aparat “plazma pen”, dok je naglasila da aparat koji se pominje u optužnici nije njen i da ga ona nije koristila, prenosi Blic.

Čitaj još:   DANAS, KIŠE NEMA, BIĆE 40C U HLADU: Toplo, sunčan vikend...

Markanović je takođe rekla da je vlasnik salona njena nekadašnja saradnica Tasić, a da je ona dolazila na svakih 20 dana kako bi radila tretmane.

Ona je objasnila kako radi aparat koji je koristila navodeći da ne dodiruje samu kožu tokom tretmana.

izvor Hayat.ba

EFEKTI I RECEPTI ZLATA VRIJEDNI: Evo kako najlakše možete uštedjeti GORIVO U VOŽNJI… (foto, video)

Njemačka organizacija Tüv Süd, koja se bavi certificiranjem i inspekcijama, Read more

NACIONALIZAM NA TENISKOM TERENU: Novak Đoković opet SRBUJE… (foto, video)

Nakon poruke koju je srpska teniska zvijezda u ponedjeljak uvečer Read more