IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STIŽE APOKALIPSA: Meteorolozi poslali upozorenje- Hrvatsku čeka HAOS… (foto, video) (foto, video)

Meteorolozi poslali hitno upozorenje… Stiže velika promjena vremena, poslali posebno upozorenje za cijelu Hrvatsku: Oluje i9 grad…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 26: 03-2023, 17: 24… STIŽE APOKALIPSA: Meteorolozi poslali upozorenje- Hrvatsku čeka HAOS… (foto, video)

Državni hidrometeorološki zavod Hrvatske upozorio je da večeras stiže velika promjena vremena sa kišom, a da su u toku noći vjerovatni lokalno obilnija kiša i pljuskovi s grmljavinom.

Početak tjedna ne donosi nam dobre vijesti. Lokalno može biti i izraženijih pljuskova s grmljavinom, osobito duž obale. U višem gorju uz pad temperature zraka susnježica ili snijeg

Za ponedeljak su najavljeni lokalni pljuskovi s grmljavinom, posebno duž obale, a u višim planinama susnježica ili snijeg, prenosi portal Index.

Umjeren sjeverozapadni vetar, na istoku i na Jadranu s jakim udarima, popodne će preći u vrlo jak sjeverni, a duž obale u jaku i olujnu buru.

Ugodno i sunčano nedjeljno prijepodne u kasnijim satima zamijenit će naoblaka, s kišom najprije na sjevernom Jadranu, a do kraja dana i drugdje. DHMZ je najavio u noći grmljavinsko nevrijeme, osobito na Jadranu i u Gorskom kotaru.

Čitaj još:   Paketi s eksplozivom na londonskim aerodromima i u podzemnoj stanici...

Početak tjedna ne donosi nam dobre vijesti. Lokalno može biti i izraženijih pljuskova s grmljavinom, osobito duž obale. U višem gorju uz pad temperature zraka susnježica ili snijeg. Umjeren sjeverozapadni vjetar, na istoku i na Jadranu s jakim udarima, popodne će okrenuti na vrlo jak sjeverni, a duž obale na jaku i olujnu buru.

Meteorolozi su upozorili da je u Hrvatskoj moguć i grad…

BONUS VIDEO. Ankara Polatlı Kum Fırtınası

izvor Index. hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more