IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZIMA SE NE PREDAJE NI U PROLJEĆE: Jutarnji minusi, oblaci s kišom i pljuskovima, a snijeg na… (foto)

Stigla je promjena vremena, pred nama je kišni period…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 26: 03-2023, 08: 24… ZIMA SE NE PREDAJE NI U PROLJEĆE: Jutarnji minusi, oblaci s kišom i pljuskovima, a snijeg na… (foto)

U Hercegovini lokalni pljuskovi u poslijepodnevnim satima. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10 celzija.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu zemlje do 20 stepeni.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana povremeno se očekuje kiša. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 7 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka oko 17.

nedjelja, 26.03.2023. godine
Nakon stabilnijeg i ugodnijeg prijepodneva, opšta slika će, pod uticajem nadolazeće promjene sa zapada, postepeno biti lošija. Moguće su meteopatske reakcije u vidu glavobolje, reumatskih i bolova na mjestu ozljeda, dekoncentracije, nesanice. Poželjno je umanjiti aktivnosti u drugom dijelu dana. Učesnicima u saobraćaju sugerišemo oprezniju vožnju.

Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 8 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20 celzija.

Čitaj još:   Kina, Rusija i još pet zemalja na crnoj listi SAD zbog slabe zaštite... (foto)

ponedjeljak se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno sa kišom i pljuskovima. Na planinama će padati i snijeg. Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9, na jugu do 11 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 12 stepni, na jugu do 15.

utorak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, lokalno sa slabom kratkotrajnom kišom. U Hercegovini umjerena naoblaka. Vjetar umjeren i jak sjevernog smjera. Krajem dana vjetar će oslabiti. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2, na jugu do 5 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu do 13 celzija.

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more