IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO za Jusufa Juku NURKIĆA i Pomozi.ba: Pokrit će materijalnu štetu napadnutog bračnog para kod Višegrada… (foto, video)

Dedo Fadil i nana Ajša Memišević, imali su 7.000 KM koje su čuvali za svoju dženazu i novac nije problem namiriti, ali nastalu traumu će biti teško sanirati, naveli su iz udruženja Pomozi.ba…

VIŠEGRAD: BiH, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 27: 03-2023, 00: 14… BRAVO za Jusufa Juku NURKIĆA i Pomozi.ba: Pokrit će materijalnu štetu napadnutog bračnog para kod Višegrada… (foto, video)

Jusuf Nurkić i Pomozi.ba će pokriti materijalnu štetu napadnutih povratnika kod Višegrada

Jusuf Nurkić i Pomozi.ba organizacija zajednički će pokriti svu materijalnu štetu kod Ajše i Fadila Memišević, a i više od toga, objavilo je bh. udruženje Pomozi.ba, javlja Anadolija.

Dedo i nana imali su 7.000 KM koje su čuvali za svoju dženazu i novac nije problem namiriti, ali nastalu traumu će biti teško sanirati, naveli su iz udruženja Pomozi.ba na društvenoj mreži.

Čitaj još:   HOROR: Muškarac, stradao u eksploziji dinamita kod Raške... (foto)

Policijskoj stanici Višegrad 24. marta u 19.30 časova rodbina oštećenih prijavila da je nepoznata osoba u toku noći sa 23. na 24. mart u selu Omeragići u Višegradu napala M.A. i M. F. u porodičnoj kući. Napadač je bio maskiran i uz prijetnju upotrebe vatrenog oružja uzeo je oko 7.000 KM.

Policija iz Višegrada uhapsila je osobu inicijala B.P. iz ovog mjesta osumnjičenu da je izvršila ovo razbojništvo. Iz policije je saopšteno da je u toku kriminalistička obrada nad B.P, koji se može dovesti u vezi sa izvršenjem tog krivičnog djela.

BONUS VIDEO: FULL HIGHLIGHTS OF JUSUF NURKIC 🇧🇦| EuroBasket 2022

izvor iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more