IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO za Jusufa Juku NURKIĆA i Pomozi.ba: Pokrit će materijalnu štetu napadnutog bračnog para kod Višegrada… (foto, video)

Dedo Fadil i nana Ajša Memišević, imali su 7.000 KM koje su čuvali za svoju dženazu i novac nije problem namiriti, ali nastalu traumu će biti teško sanirati, naveli su iz udruženja Pomozi.ba…

VIŠEGRAD: BiH, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 27: 03-2023, 00: 14… BRAVO za Jusufa Juku NURKIĆA i Pomozi.ba: Pokrit će materijalnu štetu napadnutog bračnog para kod Višegrada… (foto, video)

Jusuf Nurkić i Pomozi.ba će pokriti materijalnu štetu napadnutih povratnika kod Višegrada

Jusuf Nurkić i Pomozi.ba organizacija zajednički će pokriti svu materijalnu štetu kod Ajše i Fadila Memišević, a i više od toga, objavilo je bh. udruženje Pomozi.ba, javlja Anadolija.

Dedo i nana imali su 7.000 KM koje su čuvali za svoju dženazu i novac nije problem namiriti, ali nastalu traumu će biti teško sanirati, naveli su iz udruženja Pomozi.ba na društvenoj mreži.

Policijskoj stanici Višegrad 24. marta u 19.30 časova rodbina oštećenih prijavila da je nepoznata osoba u toku noći sa 23. na 24. mart u selu Omeragići u Višegradu napala M.A. i M. F. u porodičnoj kući. Napadač je bio maskiran i uz prijetnju upotrebe vatrenog oružja uzeo je oko 7.000 KM.

Čitaj još:   TRAGEDIJA U SARAJEVU: POLICAJAC IZVRŠIO SAMOUBISTVO! (foto)

Policija iz Višegrada uhapsila je osobu inicijala B.P. iz ovog mjesta osumnjičenu da je izvršila ovo razbojništvo. Iz policije je saopšteno da je u toku kriminalistička obrada nad B.P, koji se može dovesti u vezi sa izvršenjem tog krivičnog djela.

BONUS VIDEO: FULL HIGHLIGHTS OF JUSUF NURKIC 🇧🇦| EuroBasket 2022

izvor iBalkan.net

EFEKTI I RECEPTI ZLATA VRIJEDNI: Evo kako najlakše možete uštedjeti GORIVO U VOŽNJI… (foto, video)

Njemačka organizacija Tüv Süd, koja se bavi certificiranjem i inspekcijama, Read more