IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U IBRINOJ KUĆI ZBOG DUHOVA NIKO NIJE ZASPAO 50 GODINA! Žene masno plaćaju da ovde provedu noć: Tvrde da im se OVO PRIVIĐA (foto, video)

Ono što je posebno interesantno jeste da je on ovo uspeo čak i da unovči, s obzirom da sve veći broj žena plaća da prenoće u sobi DUHOVA.

ZENICA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 27: 03-2023, 00: 14…  U IBRINOJ KUĆI ZBOG DUHOVA NIKO NIJE ZASPAO 50 GODINA! Žene masno plaćaju da ovde provedu noć: Tvrde da im se OVO PRIVIĐA (foto, video)

Paranormalne aktivnosti oduvek su privlačile pažnju ljudi širom svijeta, a sada je tu karakteristiku koju je osetio u svojoj kući riješio da iskoristi i unovči jedan stanovnik Zenice u Bosni i Hercegovini.

Ibrahim Kargić koga još zovu “Tata čaršija” neobičan je po mnogo čemu…

Ipak najviše pažnje privlači njegoba “soba duhova”. Kako tvrdi u njegovoj kući koju je nasledio od oca u jednoj sobi niko nije zaspao do jutra punih 50 godina.

BONUS VIDEO: Zbog duhova u sobi nije zaspao 50 godina

Nemirni duhovi i prikaze probude i zastraše svakoga, tvrdi on. Samo je njegov otac uspio prespavati tri noći i jedna socijalna radnica jednu noć.

– Ja sam četiri noći noćio, ali nisam mogao izdržati. Morao sam naučiti i “Oče naš” i kada bih to izmolio, onda nestane. Kada me uhvati prvi san imam osjećaj kao da neko prođe i čuješ da škripe podovi. Jednu noć mi došao čovjek u bijeloj odori, bijelih brkova. Jednu noć u crnom stoji čovjek kraj šporeta- priča on.

Čitaj još:   IDE Nova patriotska auto kolona: Crnogorci svih vjera, zajedno za očuvanje naše države... (foto i video)

Ono što je posebno interesantno jeste da je on ovo uspio čak i da unovči, s obzirom da sve veći broj žena plaća da prenoće u sobi.

Ibro je od nekih uzeo i avans i čeka hoće li se pojaviti da prenoće u toj sobi.

– Iz Slovenije se javila gospođa Bucka i tražila da noći u toj sobi. Poslao sam joj svoj devizni račun da uplati novce i kad god bude željela, može doći da prenoći. Čeka je pansion, VIP salon. Uplatila je 290 eura, a to govori papir kojeg imam od Western Uniona. Međutim, kasnije mi se javila i rekla da se plaši i da se predomislila. Rekao sam joj da je to njena stvar i da para nema, otišle, isparile- ističe kroz smijeh i dodaje:

– Jedna žena je uplatila, ali mi se javila i rekla da se ipak plaši. Ima i jedna iz Amerike, ona mi je dala 600 dolara za ovo. Možda se pojavi i duh, ali to ne mogu garantovati…

Bonus video: Zbog duhova u sobi nije zaspao 50 godina

Čitaj još:   ADIS ŠEHOVIĆ, BIO POLICAJAC ZA PRIMJER: Napadaču oteo automatsku pušku i uhapsio ga

Kurir.rs/V.B./Youtube Srećko Stipović

EFEKTI I RECEPTI ZLATA VRIJEDNI: Evo kako najlakše možete uštedjeti GORIVO U VOŽNJI… (foto, video)

Njemačka organizacija Tüv Süd, koja se bavi certificiranjem i inspekcijama, Read more