IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UTAKMICA VELIKOG SIGURNOSNOG RIZIKA: Rasprodate ulaznice za meč CRNA GORA– SRBIJA… (foto)

Sve ulaznice za meč drugog kola grupe G kvalifikacija za EURO 2024, između Crne Gore i Srbije, koji je na programu večeras, rasprodate su, saopćeno je iz Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

PODGORICA: Crna Gara, Sport, vijesti, ponedeljak, 27: 03-2023, 09: 14… UTAKMICA VELIKOG SIGURNOSNOG RIZIKA: Rasprodate ulaznice za meč CRNA GORA– SRBIJA… (foto)

Anadolu Agency

Za večerašnji meč, koji će biti derbi kola, već danima je vladalo ogromno interesovanje navijača iz cijele Crne Gore, javlja Anadolija. Dugački redovi za kupovinu karte, mogli su se vidjeti u subotu i nedjelju ispred prodajnog mjesta u Sportskom centru Morača u Podgorici.

Utakmica između Crne Gore i Srbije igra se od 20.45 sati na Gradskom stadionu u Podgorici. Kapacitet stadiona je 11.315 mjesta.

FSCG i Evropska fudbalska federacija (UEFA) ovaj meč proglasili su utakmicom povećanog sigurnosnog rizika.

Čitaj još:   BERLIN: Cure INFORMACIJE, MODEL REŠENJA,kosovskog problema...

Dragoljub Sekulić, predsjednik Komisije za sigurnost FSCG kazao je da su iz tih razloga, u saradnji sa Upravom policije, zaštitarskom agencijom i ostalim subjektima, ranije počeli sa organizaciono-sigurnosnim pripremama kako bi taj sportski događaj protekao bez problema i u skladu sa UEFA regulativom i domaćim zakonodavstvom.

Sekulić je apelovalo na navijače da se uzdrže od unošenja na stadion bilo kakvih nedozvoljenih predmeta, pirotehničkih sredstava i transparenata nedozvoljene i uvredljive sadržine i isključivo sportskim navijanjem pomognu crnogorskoj reperezentaciji.

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more