IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDRA Vuković Majkama Srebrenice: Hvala vam na ljubavi prema Crnoj Gori i na podršci našem kandidatu… (foto)

ALEKSANDRA Vuković je kazala: “Hvala vam, čestite Majke Srebrenice, na ljubavi prema Crnoj Gori i na podršci našem kandidatu Milu Đukanoviću. Da su vječne Bosna i Hercegovina i Crna Gora”!!!

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 28: 03-2023, 17: 14… ALEKSANDRA Vuković Majkama Srebrenice: Hvala vam na ljubavi prema Crnoj Gori i na podršci našem kandidatu… (foto)

Poslanica DPS- a Aleksandra Vuković zahvalila je Majkama Srebrenice za podršku Milu Đukanoviću na predsjedničkim izborima. Uz iskazanu podršku Majke Srebrenice su navele i da su odnosi Bosne i Hercegovine i Crne Gore godinama sve bolji, i da samo put kojim Milo Đukanović vodi državu može nastaviti te dobre odnose koji su izgrađeni.

Čitaj još:   VIC DANA: Došao šmeker iz Foče u Sarajevo, pravo na tramvaj za Čaršiju, revizor mu odmah zatražio kartu za pokazati… (foto)

U poruci na Tviteru, poslanica Vuković je kazala: “Hvala vam, čestite Majke Srebrenice, na ljubavi prema Crnoj Gori i na podršci našem kandidatu Milu Đukanoviću. Da su vječne Bosna i Hercegovina i Crna Gora” !!!

izvor Antena M.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more