IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“ALAH JE UZ TEBE, LJUBI TE MAJKA”- Emina Mujić presrećna jer je Dejan Dragojević postao musliman… (foto, video)

Nikad neće moći da prežali kakvog je zeta imala…

MEKKA: Svijet, Zanimljivosti vijesti, srijeda, 29: 03-2023, 00: 14… “ALAH JE UZ TEBE, LJUBI TE MAJKA”- Emina Mujić presrećna jer je Dejan Dragojević postao musliman… (foto, video)

Poslije višegodišnjih spekulacija, Dejan Dragojević priznao je da promijenio vjeru i prešao u islam, poslije čega se oglasila njegova bivša svekrva Emina Mujić.

Dejan je otputovao u Meku, kako bi posjetio najsvetije mjesto muslimana za vrijeme Ramazana, te je na svom Jutjubu pričao o svemu što zna o islamu.

– Došao sam u Medinu, treba da se obavi umra. Sada smo u “Poslanikovu džamiju”. Uglavnom ovde se dobija voda, sjedi se. Žene i muškarci su odvojeni skroz. U islamu sam četiri godine i ovo mi je četvrti Ramazan- otkrio je Dejan Dragojević.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Dejan Dragojević

Njegovo priznanje pokrenulo je lavinu komentara na društvenim mrežama, a svi koji su dobro upućeni u “zadrugarska dešavanja”, ali i članove njihovih familija, zapazili su komentar Emine Mujić, majke Dejanove bivše supruge. Naime, sa Instagram profila, koji se zove Emina Mujić, napisan je komentar:

Čitaj još:   OSTALA JE PRAZNINA U BIH: Obavljena dženaza mladom atletskom šampionu Osmanu Junuzoviću... (foto i video)

Svi koji ga sada ne podržavaju nikada nisu ni bili Dekijevi prijatelji! Deki to zna! Podržali su ga samo da bi Dalilu udaljili od njega. Deki dragi, Alah je uz tebe i niko drugi ti i ne treba! Ljubi te tvoja majka i u srcu ću te nositi dok ne umrem- glasi komentar.

BONUS VIDEO: Dejan Dragojevic otkrio da je prešao na ISLAM ** otputovao u MEKKU da obavu UMRU… 

Svake godine preko 2 miliona muslimana iz cijelog svijeta putuje u Meku kako bi ispunili svoju svetu dužnost – hadž, koju moraju da obave bar jednom u životu svi odrasli muslimani koji su fizički i finansijski sposobni za to. Iako je putovanje u Meku, koji predstavlja najsvetiji grad za muslimane, obavezno, muslimani rado da posećuju i druge, isto tako svete znamenitosti.

Podsjećanja radi, Dejan je došao u dodir sa islamom tokom braka sa Dalilom Dragojević i to posredstvom njenog oca Huse Mujića, pri čemu se dosta dugo polemisalo da li je on promijenio vjeru ili ne.

BONUS VIDEO: Šta je Ramazan, kako se posti? Ramazan Mubarek. Tekbir…

izvor (SD)

Čitaj još:   NEBOJŠA Medojević: MILOJKO Spajić, došao na mjesto ministra uz pomoć crkve, koristio poziciju sa ciljem da se obogati... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more