IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KO JE JAVNO PODRŽAO Mila ĐUKANOVIĆA A KO Jakova MILATOVIĆA: Poređenje podrške upućene uoči drugog kruga izbora… (foto, video)

Na društvenim mrežama pojavila se zanimljiva fotografija koja sadrži prikaz podrške predsjedničkim kandidatima uoči drugog kruga izbora koji će biti održani 2. aprila.

PODGORICA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 29: 03-2023, 00: 14… KO JE JAVNO PODRŽAO Mila ĐUKANOVIĆA A KO Jakova MILATOVIĆA: Poređenje podrške upućene uoči drugog kruga izbora… (foto, video)

Naime, na fotografiji su izdvojeni medijski naslovi od raznih ličnosti koji su javno uputili podršku kandidatima Milu Đukanoviću koji je na glasačkom listiću pod brojem 1 i Jakovu Milatoviću koji je pod brojem 2.

Tako se navodi da su u trci za predsjednika Đukanovića podržale manjine, domaće, ali i regionalne i evropske ličnosti. Na listi podrške Đukanoviću na fotografiji izdvojeni su Bošnjaci, Albanci, Majke Srebrenice, španski premijer Pedro Sančez, predsjednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji Sonja Biserko,  proslavljeni košarkaški trener Bogdan Tanjević, proslavljeni crnogorski reditelj i scenarista Veljko Bulajić, srpska političarka Rada Trajković.

Čitaj još:   DRAMA: Ponovno napadnut aerodrom u Saudijskoj Arabiji…

Sa druge strane, Milatovića su u predsjedničkoj trci podržali jedan od lidera DF-a Andrija Mandić, Prava Crna Gora na čijem je čelu Marko Milačić, osuđeni ratni zločinac i lider desničarske Srpske radikalne stranke  Vojislav Šešelj, jedan od zagovornika “srpskog sveta” Aleksandar Raković, književnik Bećir Vuković, lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović.

Foto: Društvene mreže
Foto: Društvene mreže

BONUS VIDEO: Đukanović i Milatović u drugom krugu predsjedničkih izbora

IZVOR CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more