IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sonja BISERKO: NE DOZVOLITE DA VAS UVUKU U ‘SRPSKI SVET’, birajte građansku CRNU GORU i Mila ĐUKANOVIĆA… (foto, video)

Poruku podrške predsjedniku Crne Gore i predsjedničkom kandidatu DPS- a Mili Đukanoviću, uoči drugog kruga predsjedničkih izbora uputila je i Sonja Biserko, osnivačica i predsjednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji, saopšteno je iz DPS- a...

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 29: 03-2023, 00: 14… Sonja BISERKO: NE DOZVOLITE DA VAS UVUKU U ‘SRPSKI SVET’, birajte građansku CRNU GORU i Mila ĐUKANOVIĆA… (foto, video)

Godine 2020. kidnapovana je nezavisna i građanska Crna Gora i od tada se temeljno razgrađuje– ukazala je ona na početku svog obraćanja.
U nastavku poručila je:

Ne dozvolite da vas lažnim obećanjima uvuku u “srpski svet”, jer ni nama tamo nije dobro. Na historijskoj raskrsnici na kojoj se svijet nalazi, a i Crna Gora, još jednom birajte građansku, a ne teokratsku Crnu Goru. Glasajte za Milu Đukanovića. On je jedina garancija – zaključila je Biserko u svojoj video poruci, prenosi AntenaM.
Video pogledajte i OVDJE.

Čitaj još:   SONJA Biserko: Manjinska vlada vodi izborima, ključna pobjeda SPC bilo bi potpisivanje Temeljnog ugovora...

izvor Hayat.ba

SONJA BISERKO: “Moskva i Beograd po svaku cijenu žele da spriječe izbore u Crnoj Gori!”

Komentarišući mišljenja da je State Department spreman da zarad pomirenja Read more