IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Podgoričanin Nikola Darmanović nakon napada: Podnijeta krivična prijava, ćeraćemo se… (foto)

Podgoričanin Nikola Darmanović koga su ispred Sportskog centra Morača napale četiri osobe podnio je krivičnu prijavu. Na Twitteru je napisao da je tokom napada zadobio lakše povrede ruke i da je dobro. Uprava apolicije se ovim povodom nije oglašavala. O događaju je obaviješteno i nadležno tužilaštvo.

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 01: IV-2023, 10: 14… Podgoričanin Nikola Darmanović nakon napada: Podnijeta krivična prijava, ćeraćemo se… (foto)

Nikola Darmanović je policiji kazao da su ga napala četvorica muškaraca, koji su imali “rasklopljive palicama”, te da su izašli iz mercedesa, beogradskih registarskih tablica.

“Dobro sam u potpunosti, još jednom veliko HVALA svima koji šaljete poruke podrške! Izvešćemo ovo do kraja”, napisao je on na Twutteru.

Dodao je da se svima zahvaljuje na velikoj podršci.

“Ćeraćemo ovo do kraja i odnijeti pobjedu. Tvrd je orah voćka čudnovata. Podnijeta krivična prijava, ćeraćemo se. Pošto mi gori telefon od poruka samo da javim da sam dobro, lakša povreda ruke”, naveo je Darmanović.

Čitaj još:   VUČIĆ U DUELU SA SENADOM: "Dodik je inteligentan, Vulin mi je prijatelj, svakom Srbinu zamjerate što..." (foto i video)

On je rekao da nije tačno da su napadači bili maskirani.

Vraćao sam se iz SC Morača, išao prema mom automobilu, ogrnut crnogorskom zastavom. Tačno ispred restorana Urban počelo je dobacivanje na račun zastave koju nosim, a pošto sam odgovorio krenuo je napad na mene….

“Svi četvorica su mi djelovali stariji od mene po pet-šest godina. Kad sam se vratio na mjesto napada oni su već bili nestali bez traga”, rekao je Darmanović.

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more