IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JADRANKA BARJAKTAREVIĆ: Oprostila se od MILA Đukanovića… (foto, video)

Popularna crnogorska pjevačica Jadranka Barjaktarević, kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju, oprostila se od predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 06: IV-2023, 00: 14… JADRANKA BARJAKTAREVIĆ: Oprostila se od MILA Đukanovića… (foto, video)

JADRANKA Barjaktarević, koja je svojevremeno, u Crnoj Gori pjevala pjesmu „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“, objavila je Milovu fotografiju na svom Instagram nalogu.

 Jadranka BAJRAKTAREVIĆje na Instagramu objavila Milovu fotografiju i oprostila se od bivšeg predsednika.

– Najveći si- napisala je Jadranka, pa postavila i srce, ali se izgleda pokajala pa je objavu izbrusala.

Podsjetimo, Jadranka Barjaktarović je pjevala na proslavi Dana nezavisnosti Crne Gore i to za kartu koja je koštala pet eura, a pjevala je samo isključivo na privatnim žurkama i na skupovima podrške Milu Đukanoviću.

Čitaj još:   TRUJUMF košarkaša Crne Gore: Napravila još jedan korak ka Mundobasketu... (foto, video)

Podsjetimo, JADRANKA Barjaktarovićevoj je zabranjen ulazak u Srbiju nakon što je prije dvije godine na mitingu DPS- a protiv srpskog naroda u Crnoj Gori pjevala stihove “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”.

Nakon toga je vraćena i sa granice Bosne i Hercegovine zbog nacionalnih ispada koje je imala. Inače, ona je svoju karijeru otpočela upravo u srpskoj prestonici u popularnom muzičkom takmičenju “Zvezda Granda”.

„Najveći si“, napisala je Jadranka…

JADRANKA BARJAKTAROVIC- Ne moze nam niko nista, jaci smo od SRBIJE

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more