IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILE DODIK I NOVO OBEĆANJE NARODU: “Ono što Tito nije htio, ja ću…” (foto, video)

“Ono što Tito nije htio, ja ću”- poručio je MILE Dodik na šta mu je tek nekolicina okupljenih građana aplaudirala dok su desetine drugih nijemo posmatrale njegovo obraćanje.

PRIJEDOR: Regija, Zanumljivosti, vijesti, nedelja, 09: IV-2023, 00: 44… MILE DODIK I NOVO OBEĆANJE NARODU: “Ono što Tito nije htio, ja ću…” (foto, video)

Dodikovo novo obećanje: “Ono što Tito nije htio ja ću”…

Do nekog novog stranačkog skupa SNSD-a za sada toliko o obećanjima…

Na stranačkom skupu koji je održan nedavno u Prijedoru, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik Prijedorčanima je još jednom obećao autoput i brzu cestu kao i još nekoliko projekata infrastrukture, javlja BN televizija.

Ono što Tito nije htio, ja ću”- poručio je Dodik na šta mu je tek nekolicina okupljenih građana aplaudirala dok su desetine drugih nijemo posmatrale njegovo obraćanje.

Čitaj još:   New York: BAKIR Izetbegović na prijemu kod Donalda Trampa...

Iako su vlasti gromoglasno najavljivale i izgradnju nove bolnice u Prijedoru, Dodik je odjednom promijenio ploču rekavši da Prijedoru ne treba nova bolnica, već da treba samo staru renovirati.

Do nekog novog stranačkog skupa SNSD-a za sada toliko o obećanjima. Vjerujemo da će se obećanja ponoviti još koji put, čisto da utvrdimo gradivo u gradu obećanih projekata, u Prijedoru.

BONUS VIDEO Ono što TITO nije htio, DODIK će?!

IZVOR (SB)