IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANA Nenezić- “Biće zanimljivo”: Izbori jedino odgovaraju Evropi sad, JAKOV Milatović ne može poništiti ukaz MILA Đukanovića… (foto)

Izvršna direktorica Centra za monitoring i istraživanje (CeMI) Ana Nenezić poručila je kako smatra da izbori u ovom momentu jedino odgovaraju Evropi sad…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, utorak, 11: IV-2023, 08: 44… ANA Nenezić- “Biće zanimljivo”: Izbori jedino odgovaraju Evropi sad, JAKOV Milatović ne može poništiti ukaz MILA Đukanovića… (foto)

“Biće zanimljivo vidjeti koliku podršku imaju partije iz izvršne vlasti”

Na junske parlamentarne izbore, kako ona smatra, refleksiju će imati i ono što se dogodilo tokom predsjedničkih.

“Evropa sad je u rastu, od lokalnih preko predsjedničkih izbora. Biće zanimljivo da vidimo kakva je podrška strankama koje trenutno obavljaju izvršnu vlast”, istakla je ona gostujući na RTCG.

Osvrćući se na ideje odlazećeg premijera Dritana Abazovića, ona je istakla kako Jakov Milatović, po stupanju na dužnost predsjednika, ne može poništiti prethodni ukaz Mila Đukanovića, kojim je raspuštena Skupština, a potom raspisani i vanredni izbori.

Čitaj još:   Izlazak iz samoizolacije: "Isto je kao da pucate po ljudima u tržnom centru..." (foto)

“Milatovićeva inauguracija biće 21. maja, a liste za izbore predaju se do 16. maja”, poručila je ona, dodajući kako su pravnici saglasni o tome da ukaz nije moguće poništiti…

BONUS VIDEO: Ana Nenezić: Crna Gora bira između proevropskog i prosrpskog puta

izvor Antena M.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more