IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN Abazović bez imalo stida čestitao Vaskrs… (foto, video)

Potrčko Beograda i SS bez imalo stida čestitao Vaskrs…

PEĆ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 16: IV- 2023, 08: 44… DRITAN Abazović bez imalo stida čestitao Vaskrs… (foto, video)

Veleizdajnik u ulozi tehničkog premijera, kontroverzni Dritan Abazović, nakon što je potpisao sramni ”temeljni ugovor” i na svetosavsku sektu (SS), takozvanu SPC, prepisao groblja crnogorskih predaka, imao je obraza da čestita Vaskrs.

”Želim svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti, u Crnoj Gori, regionu i bilo gdje u svijetu, da čestitam Vaskrs. Radujte se. Širimo zajednički ljubav, univerzalne vrijednosti i borimo se za pravdu, bolje i pravednije čovječanstvo”, poručio je bez imalo stida premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović koji radi u službi Beograda i SPC.

Čitaj još:   Ahmad A. odustao od spaljivanja Biblije i Tore u Švedskoj: “Mi ne spaljujemo knjige”... (foto, video)

Iz Kabineta Abazovića dodaju da je pored političkih sastanaka, posjetio i predstavnike tri najveće vjere, uoči ili nakon njihovih najvećih praznika- katoličkog Uskrsa, islamskog Bajrama i pravoslavnog Vaskrsa. 

On je vaskršnju čestitku uputio iz manastira Pećke patrijaršije, u kojoj je boravio juče, u okviru radne posjete Kosovu.

BONUS VIDEO: Srećan Uskrs 💜🐰❤️

IZVOR AKTUELNO.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more