IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DEJAN DRAGOJEVIĆ za bajramskom sofrom- “JA NISAM U DUŠI PRAZAN, ALAH JE UVJEK TU” (foto, video)

Dejan Dragojević je na svom Jutjub kanalu objavio snimak u kom je zagolicao maštu da li će Bajram proslaviti sam.

Iako njegovih roditelja i brata Davida Dragojevića nije bilo u kadru tokom snimanja, Dejan je priznao da se on u duši ne osjeća sam i da mu nije bitno da li je neko sa njim za stolom dok obilježava današnji praznik.

– Sam sam u kući. Ramazan se završio. Po pravilu ne bi trebalo ni da se sluša muzika ni sada. Nisam trenirao tokom Ramazana. Osjećam da je sve ovo dobar znak što sam uradio. Sve nekako dođe na svoje. Drago mi je i vidim da će biti sve u redu…- govorio je Dragojević pa je pokazao šta su mu sve ”braća” iz Novog Pazara poslala za ručak.

– Sad trenutno ručam sam, baba će doći poslije. Nije bitno da li ste u kući sami i da je prazan sto, bitno je da ja nisam u duši prazan. Napunio sam se tokom cijele godine, sav osjećaj mi mnogo znači. Nikad niste sami, znate ko je uvjek uz vas. Nemojte da kukate, glavu gore i samo jako…

Čitaj još:   ISPOVJEST DEJANA DRAGOJEVIĆA: OBAVIO SAM UMRU A OVE GODINE IDEM NA HADŽ AKO BOG DA... (foto)

Cjeli Ramazan sam samom sebi pravio da jedem, imao sam jedan cilj – govorio je Dejan, a onda se pojavila baba Rozalija koja je pohvalila njegovo kulinarsko umijeće:

– Hrana je super. Ja ću oprati sudove, ti se odmori- govorila je zadovoljno baka- nana stara majka, a na kraju klipa Dejan je završio snimanje uz baklavu, piše Puls.

izvor: puls.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more