IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JAKOV Milatović “pegla” izjavu ANDREJA Milovića i poziva na pomirenje Crne Gore… (foto, video)

Nakon što su stigle brojne reakcije na skandaloznu izjavu funkcionera Evrope sad Andreja Milovića o “dekontaminaciji Cetinja”, oglasio se i novoizabrani predsjednik Crne Gore i jedan od dva glavna lidera ovog pokreta Jakov Milatović.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 25: IV- 2023, 00: 34… JAKOV Milatović “pegla” izjavu ANDREJA Milovića i poziva na pomirenje Crne Gore… (foto, video)

Njegova poruka podsjeća baš na onu koju je dao nakon skandala njegovog kolege Milojka Spajića sa srpskim pasošem. Poziva na pomirenje, ali smatra da su riječi Milovića nedobronamjerno istrgnute iz konteksta.

“Na političkim akterima je dodatna odgovornost da izbjegavaju nesmotrene izjave, koje – nedobronamjerno – mogu biti istrgnute iz konteksta. Odmjerene izjave i uvažavanje argumenata druge strane je važno za unapredjenje demokratskih procesa. Pomirena Crna Gora je najvažnija!”, naveo je Milatović.

Čitaj još:   TEŽAK ZLOČIN: Četveročlana porodica, u kojoj je bilo i osmomjesečno dijete, oteta i potom ubijena... (foto, video)

Gost emisije član predsjedništva Pokreta Evropa sad Andrej Milović. Urednik i voditelj emisije: Mili Prelević

BONUS VIDEO: Tri pitanja za- Andrej Milović

izvor Antena M

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more