IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOG JE STVORIO ZA SVE: Kreči, buši, otpušava cijevi i popravlja traktore, ovo niste znali o popularnoj pjevačici… (foto, video)

Nema posla koji ne zna da uradi. Prije nekoliko dana je bušila rupe u zidu i odlično se snalazi s bušilicom! Čak umije i da krečim- kaže pjevačica i dodaje da je muško u tijelu žene…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 01: V- 2023, 00: 54…  BOG JE STVORIO ZA SVE: Kreči, buši, otpušava cijevi i popravlja traktore, ovo niste znali o popularnoj pjevačici… (foto, video)

Pjevačica Rada Manojlović otkrila je da umije sa alatom i da nerijetko obavlja muške poslove po kući.

– Nema posla koji ne znam da uradim. Prije nekoliko dana sam bušila rupe u zidu i odlično se snalazim s bušilicom! Čak umijem i da krečim- kaže pjevačica i dodaje da je muško u tjelu žene: “Umijem prvo i da popravim traktor i sve po kući, a svemu tome me je naučio tata, čak i da bušim rupe u zidu, krečim, i da otpušavam kanalizacione cijevi…”.

Rada Manojlović
FOTO: PRINTSCREEN TV PINK

– Nisam muškarača, veoma sam ženstvena, ali umem da uradim sve što i jači pol! Otac Rade cio život ima radionicu, a ja mu pomažem. Napravio je našu kuću u Četerežu! Za razliku od njega, ne znam da zidam, ali zato umem da popravim kola, traktor, razumem se u elektriku, bravarske radove- kaže Rada i dodaje da sve sama popravlja u stanu.

Čitaj još:   DPS u Pljevljima: Vratićemo se na tron upravljanja državom... (foto)

Manojlovićeva je vredna i za praznike, jer tokom cijele godine ima zakazane nastupe. Zato dugo nije slavila Prvi maj, niti bila na uranku.

Rada Manojlović
FOTO: KURIR TV

– Rado bih se vratila u srednju školu, kad sam slavila sve praznike. Redovno sam išla na uranak. Skupilo bi se društvo iz tri sela i usred noći smo odlazili u šumu gde smo slušali muziku, pijevali i, naravno, jeli roštilj. To pamtim kao nešto najlepše. Bilo je i onih koji bi se opustili i cugnuli, ali ja nisam tada pila alkohol. I sad samo nekad popijem tatin liker ili domaću dunju, ali samo s njim- priča pkevačica i otkriva planove za praznik:

– Ove godine baš za Prvi maj snimam spot! Eto, za mene nema odmora. Pijesma mora da izađe na Đurđevdan! Tad je euforija oko jedne od najvećih slava, koju pominjem u pijesmi- zaključuje ona.

BONUS VIDEO: Rada Manojlovic- Intervju- Una, due, tre- (UNA TV 28.04.2023.)

Čitaj još:   STIŽE GLADNI A ZOVU GA I SNIJEŽNI MJESEC: Utiče na ljude, donosi VELIKE PROMJENE... (foto)

izvor Kurir.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more