IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS- SVADBENA POVORKA SE PRETVORILA U POSMRTNU! Teška saobraćajka, ima mrtvih, BMW SMRSKAN!!! (foto)

Horor na putu… Automobil je udario u zaštitnu ogradu, prevrnuo se i sletio na krov u jarak…

BERLIN: Svijet, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 01: V- 2023, 00: 54… UŽAS- SVADBENA POVORKA SE PRETVORILA U POSMRTNU! Teška saobraćajka, ima mrtvih, BMW SMRSKAN!!! (foto)

Tokom svadbene povorke, u blizini njemačkog grada Kverfurta, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedan muškarac poginuo, dok su tri muškarca teško povređena. 

Kako je saopštila policija, BMW je krenuo prema Berlinu oko 13 časova kada je vozač iznenada izgubio kontrolu prilikom izlaza iz grada iz još neobjašnjenih razloga. Automobil je udario u zaštitnu ogradu, prevrnuo se i sleteo na krov u jarak.

– U vozilu su bile četiri muške osobe- rekao je portparol policije i dodao da su tri muškarca koja su teško povređena u nesreći prebačena u bolnicu, dok je četvrta osoba preminula na mjestu nesreće, prenosi Bild.

Čitaj još:   TUGA DO NEBA: PRESELILA NA AHIRET FATIMA MUJČIN, MAJKA DVOJE DJECE, SUPRUG SE OPROSTIO POTRESNIM RIJEČIMA...

Prema saznanjima Bild- a, radi se o gostima jednog vjenčanja koji su pratili mladence u svadbenoj povorci. Na mjestu nesreće rodbinu i ostale svatove zbrinule su hitne službe.

Vatrogasna brigada i policija su bili na licu mjesta, kao i veliki hitnih službi. 

BMW je u nesreći potpuno smrskan. Put je u pravcu Lajpciga bio potpuno blokiran nekoliko sati, a lijeva traka je mogla samo privremeno da bude puštena zbog spasilačkih i istražnih radova. Policija će utvrditi kako je došlo do nesreće.

izvor (SD)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more