IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽASNI DETALJI NEZAPAMĆENOG MASAKRA U BEOGRADU: UHAPŠEN UČENIK KOSTA K. UBIO OSMERO DJECE I ČUVARA ŠKOLE! Ovo su njegove prve riječi… (foto)

Kosta K. je jutros ušao u školu i ubio čuvara i devetoro đaka. On je upao na čas istorije i ispalio više hitaca u sve koji su bili tu.

Ekipa Informer nalazi se na licu mjesta ispred Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” gdje je pre sat vremena uhapšen masovni ubica Kosta K (14).

Policijske snage su odmah reagovale i privele osumnjičenog. On je iz škole izveden sa lisicama na rukama, a preko lica je imao jaknu. 

Kako saznaje Informer, Kosta K. je bio miran, nije pokazivao nikakve emocije i nije se opirao hapšenju. 

Policajci su mu rekli da spusti oružije i stavi ruke na glavu i da legne na pod. On je bez opiranja poslušao njihove naredbe.

Kosta K. je prilikom hapšenja izustio samo jednu rečenicu:

– Pucao sam zato što sam psihopata – rekao je on. 

Prilikom pucnjave u školi je djelovao potpuno pogubljeno. Pogled mu je bio zaleđen i ponašao se kao da je u nekoj igrici: hladno i bez ikakve emocije je pucao po školskim drugovima.

Čitaj još:   "POGLED MU JE BIO ZALEĐEN, NIJE TREPTAO, GLEDAO JE U JEDNU TAČKU": Učenica otkrila majci, kako je izgledao ubica ''MONSTRUM'' tokom krvavog pira... (foto)

Kosta K. je jutros ušao u školu i ubio čuvara i devetoro đaka. On je upao na čas istorije i ispalio više hitaca u sve koji su bili tu.

Imao je kod sebe dva pištolja, pet punih okvira i ranac pun molotovljevih koktela. 

izvor: informer.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more