IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POJAVILA SE NAJSVJEŽIJA FOTOGRAFIJA UBICE SA VRAČARA! Nasmijan sa drugarima, a jedan detalj posebno privlači pažnju! (foto, video)

Kosta K. (13) koji je izvršio stravičan zločin u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru prije masakra fotografisao se sa drugarima, ali ono što gestikulira poseebno privlači pažnju…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrak, 04: V- 2023, 00: 14… POJAVILA SE NAJSVEŽIJA FOTOGRAFIJA UBICE SA VRAČARA! Nasmijan sa drugarima, a jedan detalj posebno privlači pažnju! (foto, video)

Trinaestogodišnji Kosta K. na svom Instagram profilu imao je neobične objave. U opisu profila piše mu “Najbitnije je pišat po k*rvi”, a na poslednjoj objavljenoj fotografiji sa dva drugara on prstima “imitira” pištolje.

Na toj fotografiji sva trojica dječaka su nasmijana. Pogledajte…

KK. je na fotografiji skroz levo

Podsjećamo, Kosta K. (13) napravio je spisak za odstrel učenika, uzeo oružje svog oca i krenuo da rešeta odmah po ulasku u školu.

Čitaj još:   ERDOGAN NE POPUŠTA NI MILIMETRA: Nakon pet sati pregovora, Turska i dalje protiv ulaska Švedske i Finske u NATO... (foto, video)

Prvo je ubio čuvara Dragana Vlahovića, a potom i dežurne učenice. Zatim je ušao u svoje odeljenje.

Roditelji dječaka su ljekari, razvedeni su, otac je zadržan u pritvoru 48 sati. On je na saslušanju izjavio da je vodio sina sa 12 godina u streljanu, ali da jednu stvar nikako ne može da odgonetne.

Više o tome čitajte OVDE

BONUS VIDEO: 3.5.2023. Obraćanje predsednika Srbije

izvor Informer.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more