IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sahranjena kći poznatog CRNOGORSKOG SPORTISTE: ”Suprostavila se zlu, stala pred njega, dala je vremena drugima da pobjegnu”… (foto, video)

Četrnaestogodišnja kćerka legendarnog crnogorskog odbojkaša i odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog, koja je stradala kobnog 3. maja, kada je četrnaestogodišnji dječak- ubica K. K. (13) počeo da puca na drugare i nastavnike u OŠ “Vladislav Ribnikar”, sahranjena je danas na Centralnom groblju.

Vladika Ilarion– vikar patrijarha Porfirija je držao opelo na sahrani i govor, u kom je i naveo da je E.K. (14) kobnog 3. maja, istupila hrabro pred dječaka-ubicu Kostu Kecmanovića (13) i na taj način spasila mnogu djecu, piše Blic.

Porfirije se moli za našu djecu. Izuzetno mi je teško da pričam danas. Iz ove muke i bola, molimo se gospodu da da snagu roditeljima, da nastave život zbog Eme. Ona je vojnik i junak Hristov i nije slučajno što najbolji padaju, da bismo mi mogli da nastavljamo da živimo zbog njihove žrtve. Treba da se molimo i za dječaka i njegovu nesretnu dušu. Ona se ispriječila tom zlu koje je bilo u tom nesretnom dečaku i rekla:

“Zašto to radiš, prestani”, i dala vremena da bi se neka djeca spasila. Kada se sretnemo na onom svijetu, reći ćemo joj hvala što si nas branila i čuvala. Isto kao i Draganu za koga kažu da je bio najbolji čovjek u toj školi”.

Čitaj još:   Vozio pijan i udario tri pješaka, imao 3,12 promila alkohola u organizmu ... (foto)

Dječak- ubica K. K. (13) je u srijedu oko 8.40 ušao u školu sa dva pištolja i počeo je da puca. Ubio je školskog čuvara Dragana Vlahovića, a zatom i osmoro dece, sedam devojčica i jednog dječaka, ranio je šestoro učenika i nastavnicu, prenosi Blic.

BONUS VIDEO: DA PREPUKNE SRCE- DRAGAN Kobiljski ne ispušta plišanog medu, potresne slike sa Centralnog groblja…

izvor: hajat.ba

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more