Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 8. maj 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora. Ovan bez brige, Bik tone, Blizanci uzbudljivo, stresno za Raka, Lav u problemima, Djevica gubi kontrolu, Vaga neozbiljna, Škorpija privlači, Strijelac griješi, Jarac nezadovoljan, Vodolija nestrpljiva, Ribe spokojne. Ovo je dnevni horoskop za 08. maj 2023. godine.

OVAN

Sumnjate u sebe i svoje mogućnosti i to vas koči na svim poljima, a danas ste posebno nesigurni po pitanju ljubavi. Podižete zid koji bi trebalo da vas zaštiti, a samo vas osamljuje. 

BIK

Okrenuli ste novi list i strpljivo radite na rješavanju problema koji su vas poremetili u prethodnom periodu. Ovo je vaš dan, uživajte u društvu dragih ljudi, pomoći će vam da prikupite energiju. 

BLIZANCI

Neprestano ste u potrazi za novim izazovima, prosto ne možete da mirujete. Partneru je potreban predah, a i vama bi koristio. Dobar dan da završite neke porodične poslove, dovoljno ste odlagali.  

RAK

Veoma ste aktivni i društveni. Prijao bi vam kraći put sa prijateljima da “probistrite” glavu. Situacija u ljubavi nije najbolja, neke greške su napravljene, pazite da ne srljate u nove. 

LAV

Uložite malo napora danas da pospremite kuću, mogući su neočekivani gosti. Obradovaće vas društvo pošto ste se u poslednje vrijeme prilično osamili. Provjerite pritisak, niste se baš zdravo hranili u poslednje vrijeme. 

DJEVICA

Ponos vam smeta da se približite osobi koja vam se već duže vreme dopada. Ponekad je mudrije prepustiti se osjećanjima nego stalno analizirati moguće ishode. Više spavajte, pomalo ste iscrpljeni.

VAGA

Stres je uzeo danak i danas se osjećate umornije nego inače. Prijao bi vam boravak u prirodi, da napunite baterije i opustite se. Poziv jedne ženske osobe će vam pomoći da bolje sagledate situaciju.   

ŠKORPIJA

Konačno imate dan za sebe. Priredite sebi toplu kupku, uzmite dobru knjigu i opustite se. Potrebno vam je da se udaljite od ljudi, opteretili su vas tuđi problemi. Lijepo je što ste voljni da pomognete, ali morate da mislite i na sebe. 

STRIJELAC

Teško se opuštate, stalno ima obaveza koje treba obaviti a vi ne možete da mirujete. Nije dovoljno što vodite računa o ishrani, i ovakvo ponašanje može da vam naruši zdravlje.    

JARAC

Previše primate k srcu tuđe probleme, ne morate baš sve da riješite i svakom da pomognete. Budite malo sebični danas. Isključite telefon i odvojite vrijeme samo za sebe. Neko u vašoj blizini čeka trenutak da vam priđe. 

VODOLIJA

Otvorila su vam se nova vrata, kontakti koje ste uspostavili nedavno će se isplatiti. Moguće je da ćete započeti privatni posao. Danas bi bilo dobro da napravite plan kako da pokrenete “mašineriju”.  

RIBE

Nesigurno se sjećate uz partnera, a to je obično znak da nešto zaista nije kako treba u vezi. Odvojite vrijeme da dobro razmislite. Da li je takva veza ono što vam je potrebno? Osvrnite se malo ko sebe, prilike su svuda oko vas.

izvor: http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 16. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan uživa…

4 sata ago

GRAD BLOKIRALA POLICIJA: Novi detalji filmske pljačke u BiH- Razbojnici u 3 torbe odnijeli ukradena dva miliona maraka! (foto)

Nepoznati razbojnici napali su i opljačkali vlasnicu mjenjačnice iz Banja Luke od koje su prema…

6 sati ago

POSTAVLJA SE PITANJE- Hoće li Crna Gora glasati za Rezoluciju o Srebrenici? Amandmani nedovoljni prosrpskim partijama… (foto, video)

Iako je premijer Milojko Spajić 9. maja najavio podršku Crne Gore Rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN) kojom se…

6 sati ago

TUGA I BOL NAD KRAJINOM: Obavljena dženaza mlade majke ADISE Salkić- ODLAZI NAŠA HRABRA LAVICA… (foto)

Smrt 36- godišnje Adise Salkić iz Bosanske Krupe, mlade majke dvoje djece i supruge, potresla…

16 sati ago

IZBOR TASTE ATLASA: Bosanska kafa se našla na listi najboljih bezalkoholnih pića na svijetu (foto, video)

Taste Atlas je objavio listu 100 najboljih bezalkoholnih pića, a na njoj se našla i…

16 sati ago

KENANA Strujić- Harbić: Pritisak ANDRIJE Mandića, je kontinuitet njegovog stvarnog djelovanja… (foto)

Pritisak koji Andrija Mandić vrši na premijera Milojka Spajića da Vlada ne glasa za rezoluciju…

16 sati ago

This website uses cookies.