IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIV PODATAK O MASAKRU NA VRAČARU: 120 sekundi bilo potrebno KOSTI K. da upuca 16 ljudi, ispalio 57 hitaca… (foto)

Vladimiru Kecmanoviću (48), ocu dječaka Koste Kecmanovića koji je u srijedu ubio 9, a ranio 7 osoba u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” određen je pritvor do 30 dana.

Jeziv je podatak da je Kosta Kecmanović (13) bilo potrebno oko 120 sekundi da upuca 16 osoba, da za to vrijeme promijeni šaržere i pozove policiju!

Prema informacijama iz istrage, dječak je u srijedu u 8.40 ušao u školu, a dva minuta kasnije pozvao policiju u 8.42 sati. Počinio je zločin sa pištoljem CZ99 koji je uzeo od oca. U rancu mu je nakon hapšenja nađen još jedan pištolj kao i 4 Molotovljeva koktela. U krvavi pir krenuo je i sa pet šaržera.

Kako “Telegraf.rs” saznaje, na vještačenje je i oružje koje je oduzeto. Ono je bilo u leganom vlasništvu Vladimira Kecmanovića.

Njegov otac se sumnjiči da je oružje ostavio neobezbjeđeno. Na sve optužbe istražitelja, Vladimir Kecmanović je rekao “da nije kriv”.

Kako je “Telegraf.rs” već objavio, poznati radiolog u svom stanu u sefu imao je 5 pušaka i dva pištolja.

Nije poznato kako je dječak saznao očevu šifru. Međutim, ono što jeste da je mjesec dana planirao zločin, da mu je policija u stanu našla dvije cedulje. Jedna sa mapom, a druga sa imenima djece koje je planirao da ubije. On je tačno znao i da, ako počini zločin prije 14 godine, da neće odgovarati”, kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Čitaj još:   ZASTRAŠUJUĆE PRIJETNJE SMRĆU Ramizu Salkiću: "KRAJ TI JE ŽIVOTA..." (foto)

Nezvanično, od svoje 12 godine sa ocem je odlazio u jednu poznatu streljanu u Beogradu. Prema našim informacijama u njoj je bio i mjesec dana prije zločina.

Dječak je bio veoma prezican pri upucavanju. Kako je dijete vještinu je brzo sticao. Bilo mu je potrebno svega pet do šest odlazaka. Dokaz vježbe i spretnosti pokazao je prilikom zamjene šaržera. Po svemu sudeći to je radio na osjećaj i tako nije gubio vrijeme”, objašnjava naš izvor.

Policija je uzela na vještačenje njegov mobilni telefon kao i kompjutere.

Nakon hapšenja maloljetnik nije pokazao ni trunku kajanja. Bio je hladan, a policajcima je, navodno, da je “psihopata koji mora da se smiri”.

Vladimir Kecmanović je jučer saslušan, a odbranu je iznosio tri sata u Višem javnom tužilaštvu.

Dječak se trenutno nalazi na psihijatrijskoj klinci.

Kosta Kecmanović je ubio 7 devojčica, 1 dečaka, čuvara i ranio 6 drugara i nastavnicu historije.

Čitaj još:   GROZNI PRIZORI NA LICU MJESTA: IMAO JE SVEGA 34 GODINE, Ovo je mladić koji je stradao u padu aviona na Kozari... (foto)

Danas je bila sahrana ubijene djece.

izvor: SB

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more