IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRAMOTA: Notorni četnik o masakru u Beogradu- ”Kad neko ubije dijete svi se zgroze, osim Hrvata”… (foto, video)

Velikosrpski šovinist i ultranacionalist Dragoslav Bokan koji je aktivno sudjelovao u velikosrpskoj agresiji na Hrvatsku gostovao je u Jutarnjem programu srbijanske TV Happy kod Milomira Marića gdje je tema bila nedavni masakr u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu, u kojem je Kosta K. (13) ubio osmero učenika i školskog čuvara.

Kazao je kako cijelu priču osobno doživljava jer je ubojicu i njegove žrtve odlično poznavao njegov sin Vuk koji ide u šesti razred škole Vladislav Ribnikar, i u tu istu prijepodnevnu smjenu odakle ga je zvao sav uspaničen kad je istrčao iz škole.

Pritom je komentrao smrt djece, kazavši da se nad takvim činom svi zgražavaju – osim Hrvata.

‘To kroz što će on sad proći, kroz kakve će kazne on proći kad bude sretao ljude koji budu saznali da je on taj monstrum koji je ubio svoje kolege i kolegice… Pazite, kada netko ubije dijete svi se zgroze, osim Hrvata, nažalost. A kad netko ubije djevojčicu, a kad školski kolega ubije djevojčicu. Pa to su samo stupnjevi, čudni lift zla koji se penje prema vrhu.

Za Kostu K. bio bi Božji blagoslov da je metkom završio. Sve bi bilo realno, vidjeli bi i njegovo tijelo, i njegovi roditelji bi plakali nad njim, cijela priča bi se izjednačila. Ali danas je u ‘cancel kulturi‘ zabranjeno govoriti istinu, zabranjeno je reći ono što svi osjećamo da netko ne bi rekao ‘jao pa ne možemo tako pričati‘. Ma ne možemo. Ne daj Bože da je upucao moje dijete.

Čitaj još:   Detalji masovnog trovanja u CG: Turisti bili na izletu, pa završili u Hitnoj... (foto + video)

U bilo kojem domu u kojem će biti u nekoj budućnosti, on će biti mučen i maltretiran, on će proći kroz šestostruki pakao koji mu ja ne želim, bolje da je ubijen metkom i da leži sa svojim prijateljima. Svi su izbezumljeni, nitko ne zna što da s njim radi. To je moderna civilizacija, ukinuli smo smrtnu kaznu, sentimentalni smo prema ubojicama, ‘pa njih je društvo tako načinilo‘.

To kad ubije tvoje dijete, onda pričaj tu priču. Oni koji su nam govorili da ne treba ići na ratište, nisu gledali stradanje našeg naroda tamo gdje smo mi pokušavali spriječiti stradavanje našeg naroda…‘, kazao je Bokan, a voditeljica Kruna Una Mitrović nije mogla suzdržati suze: ‘Sad postoji mogućnost da roditelji ubijene djece umru od tuge‘, jecajući je kazala.

Inače, Bokan je 1992. godine osnovao bandu paravojnih ratnih zločinaca, velikosrpskih koljača i silovatelja ‘Beli orlovi‘ koji su počinili najstrašnije zločine na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a povezuje ih se s pokoljem u Voćinu u prosincu 1991.

Čitaj još:   PROSTITUTKA U PARLAMENTU: Skandal i orgije poslanika izašle na vidjelo... (foto i video)

Sada radi kao predsjednik Instituta za nacionalnu strategiju, publicist, književnik i režiser.

Piše: S.Ž.

izvor: http://jutarnilist.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

HAOS Hrvatski branitelji zabranili Bajagi da održi koncert…

Na ovogodišnjim "Danima piva" u Karlovcu trebalo je da nastupi Read more