IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DO KRAJA SEMICE SVE GORE I GORE: Oblačno s kišom, evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

DANAS se očekuje pretežno oblačno prije podne, u poslijepodnevnim satima smanjenje oblačnosti. rijetko može pasti malo kiše, jutarnja temperatura zraka između 6 i 11°C, a dnevna između 14 i 23°C

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 09: V- 2023, 09: 44… DO KRAJA SEMICE SVE GORE I GORE: Oblačno s kišom, evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Do kraja sedmice se u Bosni i Hercegovini očekuje oblačno vrijeme sa kišom i temperaturama do 23 stepena Celzijusa.

“Pretežno oblačno vrijeme prije podne. U poslijepodnevnim satima smanjenje oblačnosti u Bosni. Slaba kiša ili lokalni pljusak se očekuju uglavnom na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. Od sredine dana prema poslijepodnevnim satima u centralnim područjima rijetko može pasti malo kiše”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između šest i 11, na jugu zemlje od 12 do 16 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19, na jugu zemlje do 23 stepena.

utorak, 09.05.2023. godine
Biometeorološke prilike djelimično će se popraviti. Povremene, slabije padavine, uglavnom će lošije djelovati na raspoloženje većine populacije, a tegobe kod osjetljivih osoba će se ogledati kroz slabije izraženu glavobolju, umor, dekoncentraciju. Opšta slika će, usljed stabilnijeg vremena, biti ljepša u istočnim i sjeveroistočnim dijelovima Bosne.

Čitaj još:   MALO KIŠE, PA NOVI PREOKRET: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između šest i 11, na jugu zemlje od 12 do 16 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19, na jugu zemlje do 23 stepena.

U srijedu se u Bosni i Hercegovini očekuje se jače naoblačenje koje će u drugoj polovini dana usloviti slabu kišu i lokalne pljuskove. U Bosni vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između tri i osam, na jugu zemlje do 12 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22 stepena.

U četvrtak se u Bosni i Hercegovini očekuje oblačno sa kišom i pljuskovima. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između sedam i 11, na jugu zemlje do 15 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 19 stepeni.

U petak se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između sedam i 11, na jugu zemlje do 14 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 21 stepen C.

Čitaj još:   DPS: Ne pada nam na pamet da budemo dio političkog brloga, u kome se „partneri“ međusobno ucjenjuju, vrijeđaju, optužuju... (foto)

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more